Udkommer i dag: DEN LILLE BOG OM ODDERENS OG DOVENDYRETS FILOSOFI af Jennifer McCartney

Nyheder

LÆR AT LEVE SOM DEN LYSTIGE ODDER ELLER DET AFSLAPPEDE DOVENDYR I DISSE TO HYGGELIGE FILOSOFIBØGER AF JENNIFER MCCARTNEY

Den lille bog om odderens filosofi:

Oddere er nogle af verdens herligste dyr. Disse lange, slanke, hårede væsener er på utallige måder legemliggørelsen af rendyrket glæde – de lever for at tage en lur, lege, få venner, spise og glemme alt andet. Ret inspirerende, ikke?

I en verden, der tit kan forekomme splittet, ensom og simpelthen bare ondskabsfuld, minder odderen os om, hvad det er, der er vigtigt i livet. Hvilket andet dyr:

– holder i hånden med sine venner, mens de sover til middag, så de ikke flyder væk?
– kommunikerer med fløjten, kvidren, klukken, klikken og kurren?
– bygger vandrutsjebaner dagligt?
– bliver venner med andre arter, bare fordi?
– spiser mad ad deres maver, mens de flyder stilfærdigt omkring sammen med deres venner?

Disse intelligente, bedårende vandpattedyr har meget at lære os omkring den måde, vi lever på. Så hop ud i det, tag en ven i hånden, dyk helt ned, og find din legesyge side frem!

OM BOGEN:

Udgivelsesdato: 3. december 2021
Genre: Filosofi
Vejl. pris: 99,95
Format: Indbundet 
Størrelse: 11,6 x 15,7 cm
Sider: 152
Oversætter: Lene Støvring
ISBN: 9788771919011

Den lille bog om dovendyrets filosofi:

Tag en slapper, smid benene op, og nyd dovendyrets visdom i den absolut langsomste udgave af en af de dér bøger, man bare ikke kan lægge fra sig.

Det kan være udmattende at bevæge sig fra at rydde ud, at hygge og at leve det enkle liv til det endeløse pres, der er for at være lykkeligere, leve et bedre liv, sove nok og spise mindfuldt. Men i denne bog finder du den perfekte modgift – velkommen til dovendyrets filosofi.

Dovendyr er mindfulness. De er dybsindige, velovervejede, afslappede og fokuserede. De modstår rotteræset og samfundets uophørlige pres for at være mere produktive, og de er ligeglade med, hvor mange skridt de har på deres fitnessarmbånd. De er nogle vidunderlige væsener med deres lange lemmer, lidt lurvede udseende og store øjne. Og så er de fuldkommen bedårende.

Denne bog slår en stor, fed pæl igennem de overkomplicerede myter om produktivitet og bekræfter, at det er helt okay at være et dovendyr.

OM BOGEN:

Udgivelsesdato: 3. december 2021
Genre: Filosofi
Vejl. pris: 99,95
Format: Indbundet 
Størrelse: 11,6 x 15,7 cm
Sider: 170
Oversætter: Lene Støvring
ISBN: 9788771919004

HELE SERIEN SAMLET:

OM FORFATTEREN:

Jennifer McCartney er en amerikansk forfatter, som har skrevet adskillige bøger, herunder tre skønne bøger om alpakaens, odderens og dovendyrets filosofi. Hun skriver også for en lang række magasiner såsom The Atlantic og Publishers Weekly. Jennifer bor i Brooklyn, New York.

Besøg Jennifer McCartneys hjemmeside her.

For mere information kontakt: 
Lærke Liv Madsen, presse DK
laerke.madsen@harpercollins.dk
+ 45 30588024

I tilfælde af problemer med at downloade links af billeder og forside, send da en mail til laerke.madsen@harpercollins.dk. Så sørger jeg for, at du får dem hurtigst muligt.

Relaterede billeder

Kategori

Kultur och konst