Verdenskontrakt indgået!

Nyheder

Sundhedsrevolutionen er en unik blanding af banebrydende international forskning og Maria Borelius’ personlige rejse. Med bogen vil Borelius gerne inspirere læseren til at leve et sundt og antiinflammatorisk liv. Maria Borelius, der er en prisbelønnet videnskabsjournalist og forfatter, har aldrig tidligere fået så massiv respons på en bog, der har solgt over 50.000 eksemplarer i Sverige.

- Læsernes engagement er fantastisk, og det er utroligt hvor mange der bruger bogen som inspiration til at forandre deres liv og leve stærkere, gladere og med færre smerter - fortæller Maria Borelius.

Herhjemme fik bogen også en flot modtagelse og rosende ord fra sundhedsforsker Bente Klarlund, som har medvirket til bogens afsnit om motion. Bente Klarlund, der selv er aktuel med bestselleren Gå-bogen, fortæller at Sundhedsrevolutionen også har åbnet en ny verden for hende.

Bogen vil nu være tilgængelig for læsere over hele verden takket være en verdensaftale med HarperCollins Nordic og HarperCollins Publishers, verdens næststørste udgiver. Sundhedsrevolutionen der allerede er udkommet i Danmark, Sverige og Finland vil i 2019 også udkommer i USA, Storbritannien, Norge og Italien.

Maria Borelius kan opleves på Bogforum i år, hvor hun b.la. skal optræde på LEV NU-scenen.

OM BOGEN

Maria Borelius var 52 år, da hun begyndte at føle sig gammel, træt, slidt og uoplagt. Hun havde rygsmerter og symptomer på overgangsalder og havde en følelse af, at livet snart var slut. Hun spurgte sig selv hvorfor, og det blev starten på en fire år lang rejse, hvor hun ved et tilfælde opdagede en helt ny livsstil: den anti-inflammatoriske.

Borelius begyndte sin søgen efter viden og rejste jorden rundt for at mødes med ledende forskere, guruer og fitnessspecialister på den videnskabelige frontlinje. 

Men en anti-inflammatorisk livsstil handler ikke kun om kost og træning, men også om følelser, solnedgange, samt urgamle indiske sundhedsråd, for inflammation i kroppen kan også mindskes af de øjeblikke, Borelius kalder for ”Bliss”.

Sundhedsrevolutionen er den fascinerende fortælling om en vidensrejse og en livsrejse; om hvordan en anti-inflammatorisk livsstil kan holde dig ung og frisk – men også gøre dig mere harmonisk og lykkelig.

Bogen er både spændende og nyttig med en række enkle kure, opskrifter og tips, som hjælper dig i gang med dit nye, gladere liv.

OM FORFATTEREN

Maria Borelius er en svensk prisbelønnet videnskabsjournalist og forfatter til flere populærvidenskabelige bøger om medicin og sundhed. Hun har tidligere været videnskabsjournalist på de svenske nyheder og andre programmer på tv. Hun har været handelsminister i Sverige og har haft en række udenlandske poster.

Hun har en kandidatgrad i biologi, fysik og matematik samt en mastergrad i videnskabsjournalistik. Hun bor nu i Storbritannien med sin mand og fire børn.