Udkommer snart på HarperCollins: TILLY OG BOGSMUGLERNE af Anna James

Nyheder

Fjerde bind i den magiske serie fører Tilly og drengen Milo ind i Smaragdbyen fra Troldmanden fra Oz

Milo bor på Lokomatopoietikon eller bare Lokomato – et magisk tog, som rejser gennem både historierne og den virkelige verden ved hjælp af fantasiens kraft. Toget tilhører Milos onkel, bogsmugleren Horatio, og Milo har overværet mange af sin onkels skumle handler med sjældne bøger.

 

Da Horatio påtager sig en ny og farlig opgave, får han brug for Tilly Pages, som skylder Horatio en tjeneste. Men da både Horatio og Tillys morfar får tilsendt forgiftede udgaver af Troldmanden fra Oz, som får dem til at falde i en dyb søvn, må Milo og Tilly kæmpe mod tiden for at redde dem – og finde ud af, hvad der foregår.

 

Det uregerlige Lokomato fører dem til Smaragdbyen hos Dorothy og videre til Venedig i Italien i deres søgen efter den gådefulde Alkymist. Historierne, selve fantasiens inderste kerne, er måske i fare …

 

 

Anmeldere om de tidligere bøger i serien Den magiske boghandel:

  • "En fabelagtig historie om kærligheden til bøger" - Jyllands-Posten

  • "Magisk som Harry Potter" - Kjerteminde Avis

  • "Den fineste børnebog om bøger" - Ude og Hjemme

 

Om bogen:

Udgivelsesdato: 1. juni 2022

Genre: Børnebog

Vejl. pris: 169,95

Format: Indbundet

Sider: 400

Oversætter: Kirsten Heltner

ISBN: 9788771919622

 

Om forfatteren: 

Anna James er forfatter og journalist, og hun bor i London. Hun har altid elsket bøger, og det viser sig tydeligt i hendes arbejdsliv, der inkluderer stillinger som skolebibliotekar, bogblogger og redaktør for magasiner som The Bookseller og Elle UK. Tidligere udkommet i denne serie: Tilly og bogvandrerne, Tilly og de forsvundne eventyr og Tilly og rejsen til Amerika. 

 

****

 

 

Relaterede billeder