Udkommer snart på HarperCollins: RENOVERINGSPROJEKTET af Eli Åhman Owetz

Nyheder

Susanne har afsluttet sit ægteskab med Erik og sit arbejde hos arkitektfirmaet i Stockholm. En freelanceopgave i sommerskønne Roslagen giver hende muligheden for at starte på en frisk, men det viser sig snart at være mere kompliceret end hun havde forestillet sig.

Det lyder som en arkitekts drømmeopgave at lave en gammel skofabrik om til et luksuriøst konferencecenter. Susanne flytter ind i lejligheden ovenpå den affolkede landsby Grävinges nedlagte Konsumbutik. Men så afslører arbejdsgiveren, at det er en del af planen at rive alle husene langs Fabriksgatan ned, og at det så vidt muligt skal holdes hemmeligt for de lejere, som bor der. En af dem er Ingegerd, der har boet i Grävinge hele sit liv, og som byder Susanne på kaffe, kage og skarpe iagttagelser. En anden er ejendomsinspektøren Conny, der er femten år yngre end Susanne, men som får hende til at grine mere end hun har gjort i meget, meget lang tid.

 

Jo mere Susanne lærer sine nye naboer at kende, jo mere umulig synes opgaven. Hun har desperat brug for jobbet, men hvordan kan hun forråde sine nye venner?

 

Anmeldere om Brevet i bogbussen:

  • "En sød historie" (Femina)
  • "En rigtig feel good-roman" (Bechs Books)
  • "Skøn fortælling, som jeg ikke kunne lægge fra mig" (Saxo)

 

OM BOGEN:

Udgivelsesdato: 5. april 2022
Genre: Skønlitteratur
Vejl. pris: 199,95
Format: Indbundet
Sider: 380
Oversætter: Kamilla Pontoppidan Haderup
ISBN: 9788771919141

 

OM FORFATTEREN:

Eli Åhman Owetz er forfatter og journalist. Hendes bøger foregår i det landlige Roslagen, hvor Eli nu bor på sin barndomsgård. Hendes første bog på dansk, Brevet i bogbussen, udkom hos HarperCollins i 2021 og fik andenpladsen i Årets Bog 2020 Sverige. Renoveringsprojektet er en selvstændig fortsættelse til Brevet i bogbussen og foregår i samme område.

 

For mere information kontakt: 
Cathrine Hedegaard, presse DK
cathrine.hedegaard@forlagetfalco.dk
+ 45 23961002

I tilfælde af problemer med at downloade links af billeder og forside, send da en mail til cathrine.hedegaard@forlagetfalco.dk. Så sørger jeg for, at du får dem hurtigst muligt.

Relaterede billeder

Kategori

Kultur och konst