Udkommer snart på HarperCollins Danmark: Sarah Morgan sikrer julestemningen med SNEET INDE

Nyheder

 

Bestsellerforfatteren Sarah Morgen er tilbage med endnu en jule-rom-com i bogform, der udkommer på HarperCollins 24. oktober.

Lucy Clarke har hverken forældre eller bedsteforældre at holde jul med, og desuden risikerer hun snart mangle et job, fordi der bliver talt om fyringer på hendes arbejde.

Fast besluttet på at få en givtig forretningsaftale i hus med Ross Miller, der står til at overtage sine forældres kagefabrik, kører Lucy afsted mod Miller-familiens hus i det skotske højland.

Ross Miller har til gengæld opfundet en kæreste, der hedder Lucy, for at slippe for nærgående spørgsmål fra sine forældre. Da den virkelige Lucy dukker op, tror Ross’ forældre, at hun er den fiktive kæreste.
Lucy ender, som titlen antyder, med at sne inde sammen med Miller-familien, og Ross og hans to søstre Alice og Clemmie bliver i løbet af juledagene nødt til at tage en ærlig snak med deres overbeskyttende forældre.

Sarah Morgan har varmet hjerter verden over med sine bøger, og Sneet Inde er perfekt til dem, der gerne vil læse et moderne juleeventyr fuldt af romantik og julemagi.

Relaterede billeder