Udkommer i dag: VINTERSØSTRE af Sarah Morgan

Pressemeddelelse

Den nye Sophie Kinsella!

Workaholic’en Hannah ved, at hun ikke kan vikle sig udenom at tilbringe ferien med sin familie for andet år i træk. Men denne gang er det ikke den kvælende fornemmelse af familie, der plager hende - det er den livsomvæltende hemmelighed, hun gemmer på.

Beth, som går hjemme med sine to børn, har også en personlig krise. Det eneste, hun ønsker sig til denne jul, er hjælp til at beslutte, om hun skal vende tilbage til sit arbejde eller ej, men ingenting bliver, som hun havde håbet på.

Posy er den søster, som ikke flyttede væk, og hendes familie er afhængige af, at hun bliver, men er det nu også det bedste liv for hende selv? Burde hun ikke få mere ud af sit liv? For eksempel ham den nye, lækre nabo, Luke ...

Mens Suzannes drømme om den perfekte McBride-jul efterhånden minder mere om et mareridt, indser hun, at familien må rykke tættere sammen – og måske også begynde at tale sammen om, hvad der egentlig skete en barsk vinterdag for så mange år siden ...

Vintresøstre er en opløftende og hjertevarm historie.

OM BOGEN:
Vejl. pris 149,95
Kategori: Skønlitteratur
Imprint: HarperCollins
Udgivelsesdato: 4. Oktober
Sider: 384
Oversætter Julie Scheving

ISBN: 9788771916706

OM FORFATTEREN:

USA Today og Sunday Times bestsellerforfatter Sarah Morgan skriver romantiske historier om moderne kvinder og mænd, og hendes fans elsker dem for deres varme og humoristiske fingeraftryk.

For mere information kontakt:
Melina Larsen, Presse DK
melina.larsen@harpercollins.dk
+ 45 29254230

Relaterede billeder