Udkommer i dag: TILLY OG REJSEN TIL AMERIKA af Anna James

Nyheder

TREDJE BIND I BESTSELLERSERIEN, DER HYLDER BØGER, EVENTYR, VENSKAB – OG KAGE!

Det hele bliver stadig mystiskere. En mand kommer ind i Pages & Co. for at købe en bestemt bog … og kan pludselig ikke komme i tanker om, hvad den hedder. Tilly og hendes familie har en fornemmelse af, at verden forandrer sig, men kan ikke helt finde ud af hvordan.

I mellemtiden udvider de to Underwood-søskende deres kontrol med bogvandringen – og de har stadig kig på Tilly. Hun forlader til gengæld den trygge boghandel i London for at rejse til Amerika, hvor hun håber at finde de legendariske Arkivarer og derved redde bogvandringen … eller det er i det mindste planen.

Tilly og hendes ven Oskar rejser gennem lag på lag af historier, hvor de møder farer som de aldrig kunne have forudset, slår sig sammen med et uventet velkendt ansigt og står overfor den største trussel mod bøger og historier, som verden endnu har set. De har kun deres mod og opfindsomhed – og hjælp fra nogle af deres kæreste venner fra fiktionens verden.

"Lige så beroligende som varm chokolade"
– The Sunday Times

OM BOGEN:

Udgivelsesdato: 30. november 2021
Genre: Børnebog
Vejl. pris: 169,95
Format: Kartonneret
Sider: 448
Oversætter: Mich Vraa
ISBN: 9788771918762

OM FORFATTEREN:

Anna James er forfatter og journalist, og hun bor i London. Hun har altid elsket bøger, og det viser sig tydeligt i hendes arbejdsliv, der inkluderer stillinger som skolebibliotekar, bogblogger og redaktør for magasiner som The Bookseller og Elle UK. De to første bøger i serien om Tilly – Tilly og bogvandrerne og Tilly og de forsvundne eventyr – er udkommet på HarperCollins i 2020 og 2021.

For mere information kontakt: 
Lærke Liv Madsen, presse DK
laerke.madsen@harpercollins.dk
+ 45 30588024

I tilfælde af problemer med at downloade links af billeder og forside, send da en mail til laerke.madsen@harpercollins.dk. Så sørger jeg for, at du får dem hurtigst muligt.

Relaterede billeder

Kategori

Kultur och konst