Udkommer i dag: TARTAN NOIR fra prisvindende skotsk forfatter

Pressemeddelelse

VELKOMMEN TIL KLUDDERKORPSET...

Det er her, Skotlands politi dumper de udstødte betjente, de helst ville være foruden – betjente som Callum MacGregor, der på grund af en skæbnesvanger beslutning, nu sidder i bunden af hierarkiet og skal trækkes med alt rugbrødsarbejdet.

Men da en antik mumie bliver fundet på en losseplads, får Callum pludselig en hovedrolle, da han opdager en forbindelse mellem mumien og tre forsvundne mænd.

Ingen forventer, at Callum og kollegerne kan opklare sagen, men uret tikker, og nogen skal forhindre morderens ofre i at lide en langsom og smertefuld død. Spørgsmålet er blot, om de kan bevise deres værd, før morderen slår til igen ...

OM BOGEN:
Udgivelsesdato: 1. juni 2018
Vejl. pris: 299,95 Kr.
Genre: Krimi
Sider: 670
Original titel: A Dark So Deadly
ISBN: 9788771913521

OM FORFATTEREN:Stuart MacBride har vundet en lang række priser for sine bøger og har ligget nr. 1 på Sunday Times' bestsellerliste og været at finde på de danske bestsellerlister adskillige gange. Hans romaner, om blandt andet den meget populære Logan McRae, har solgt over 2,5 millioner eksemplarer. Han besøgte Danmark i forbindelse med Krimimessen, og der sad han netop og skrev på denne bog.

Relaterede billeder