Udkommer i dag: SKOVEN ER VORES af Lotte og Søren Hammer

Nyheder

Efteråret 1943. Pripjat-sumpene, et område i Ukraine og Hviderusland, der i 1943 var over tre gange så stort som Danmark.

I sumpene opererer mange forskellige partisangrupper, der bekæmper tyskerne og ikke mindst hinanden. Mange af disse grupper er særdeles veludrustede, talstærke og slagkraftige. I realiteten behersker tyskerne kun de større byer i området, resten er partisanland.

Kassandra og pigen Aneta, Peter, Alexander og Debora ankommer til den jødiske partisanbevægelse Rudina-mat, hvor deres kusine Gracja Staski er med i ledelsen. Gracja, der er blevet stalinist, styrer lejren med hård hånd. Hun forlanger hårdt arbejde af alle, så de ikke skal sulte den kommende vinter.

Lejren overfaldes af en deling tyske soldater, og mange af indbyggerne dør. Kassandra beslutter sig for, at hun vil tilbage til Danmark for at føde sit barn i relativ sikkerhed. Men krigen banker fortsat på, og Peter og Kassandra drager ud på en farefuld rejse for at vende tilbage til krigszonen og kampen mod nazisterne.

Tidligere udkommet i serien: Vejen til Warszawa, Kobberslottet, Gaden uden navn, Byen ved Volga og Sobibór.

I 2022 udkommer de sidste to bind i serien med titlerne Heltenes sommer og Rottelinjen.

OM BOGEN:

Udgivelsesdato: 24. august 2021
Genre: Historisk spændingsroman
Vejl. pris: 249,95
Sider: 304
ISBN: 9788771918670

OM FORFATTERNE:

Lotte og Søren Hammer er et dansk søskendepar, som siden 2010 har været fuldtidsforfattere. Sørens store interesse for 2. Verdenskrig og Lottes passion for menneskelige relationer har resulteret i den historiske spændingsserie Venner og fjender.

Besøg Lotte og Søren Hammers hjemmeside her.

For mere information kontakt: 
Lærke Liv Madsen, presse DK
laerke.madsen@harpercollins.dk
+ 45 30588024

I tilfælde af problemer med at downloade links af billeder og forside, send da en mail til laerke.madsen@harpercollins.dk. Så sørger jeg for, at du får dem hurtigst muligt.

Relaterede billeder

Kategori

Kultur och konst