Udkommer i dag: Nyt fra Nanreath Hall

Pressemeddelelse

Fra forfatteren til Hemmelighederne på Nanreath Hall kommer denne gribende, historiske roman. En uforglemmelig fortælling om en ung kvinde, der bliver tvunget til at forlade Singapore og skabe et nyt liv i England.

Singapore 1941. Det er dagene omkring angrebet på Pearl Harbor, og society-kvinden, Lucy Stanhope, barnebarn af en jarl, lever et luksusliv, men må pludselig flygte til England for at bo hos en tante, hun knap nok kan huske.

I et gråt og kamptræt England møder hun drengen Bill, en ung flygtning, og i et svagt øjeblik indvilliger Lucy i at hjælpe ham med at finde sin mor. Det umage par tager ud på en tilsyneladende enkel og ufarlig rejse tværs gennem landet.

Men Lucys liv bliver endnu mere kompliceret, da hun møder en soldat hun kendte i Singapore. Nu bliver Lucy tvunget til at tage konsekvenserne af de valg, hun har truffet, hvis hun vil have det liv, hun længes efter ...

Udgivelsesdato: 1. Maj 2018
Vejl. Pris: 269,95 Kr.
Genre: Historisk roman
Sider: 416
Original titel: Way to London
ISBN: 9788771913484

OM FORFATTEREN:
Alix Rickloff er er amerikansk forfatter. Rickloff elsker Jane Austen og J.R.R. Tolkien. VEJEN TIL LONDON er hendes anden roman på dansk og en selvstændig opfølger til bestselleren, HEMMELIGHEDERNE PÅ NANREATH HALL. Rickloff bor i Maryland med sin mand og tre børn

Relaterede billeder