Udkommer i dag: KOLD KARANTÆNE af David Koepp

Pressemeddelelse

Sci-fi horror thriller om en smitsom, dødelig mugsvamp

Da bioterroragenten Roberto Diaz blev sendt ud for at efterforske en mistanke om et biokemisk angreb, opdagede han noget langt værre: en stærkt muterende organisme med potentiale til at udrydde hele menneskeheden. Han isolerede den og begravede den på frys dybt under et sjældent brugt militært opbevaringsanlæg.

Nu, efter at have sydet og boblet i årtier I en glemt kælder, har organismen fundet vej ud og spreder sig grådigt og dødbringende. Kun Diaz ved, hvordan den kan stoppes.

Han ræser tilbage til udgangspunktet, og med hjælp fra henholdsvis en eks-fange og en enlig mor må den skæve trio finde en måde, hvorpå de kan indfange virussen og forhindre en katastrofe. I løbet af en udmarvende nat må denne umage trio finde en måde at spærre rædslen inde igen.

Alt hvad de har er held, frygtløshed og en bidende sans for humor. Vil det være nok til at redde hele menneskeheden?

OM BOGEN:

Vejl. pris 249,95
Kategori: Sci-fi horror thriller
Imprint: HarperCollins
Udgivelsesdato: 6. februar 2020
Sider: 288
Oversætter Nikolaj Kvistgaard Johansen
ISBN: 9788771916775

Fra manuskriptforfatteren til Jurassic Park, Mission Impossible, Spider-Man, War of the Worlds og Indiana Jones og Krystalkraniets Kongerige.

OM FORFATTEREN:

David Koepp er en rost amerikansk manuskriptforfatter og instruktør, der er bedst kendt for sit arbejde med Jurassic Park, Spider-Man, Panic Room, War of the Worlds og Mission Impossible. Hans filmværker har indbragt over seks milliarder dollars på verdensplan.

KOLD KARANTÆNE er købt til filmatisering af Paramount Pictures, og David Koepp skal selv skrive manus til filmen.

For mere information kontakt:
Melina Larsen, Presse DK
melina.larsen@harpercollins.dk
+ 45 29254230

Relaterede billeder