Udkommer i dag: KODENAVN BANANAS af David Walliams

Nyheder

WALLIAMS VENDER ENDNU ENGANG BLIKKET MOD ANDEN VERDENSKRIG SOM I FARFARS STORE FLUGT

Under Anden Verdenskrig regner bomberne ned over den engelske hovedstad London. Samtidig – nede i byen – udvikler den forældreløse dreng Erik et helt særligt venskab med den meget specielle gorilla Gertrud.

Erik tilbringer alle sine dage på det sted, hvor han er allermest glad: i Londons zoologiske have. Men en dag bliver det for farligt at opholde sig i zoo, og så må Erik begive sig ud på et storslået eventyr for at redde Gertrud.

De to flygter sammen med Eriks onkel Monty, som er dyrepasser. De finder et skjulested ude ved kysten, og her får de færten af et tophemmeligt nazistkomplot ... undslipper med nød og næppe skurkenes lange kløer ... og ender med at klare ærterne!

Bogen er perfekt til oplæsning for børn mellem 6–7 år og til selvlæsning for børn fra 9 år.

David Walliams' bøger er kendt for at være morsomme, hæsblæsende og rørende, og flere af dem er filmatiseret eller opført som teaterstykker. Hans mål med bøgerne er at inspirere og opfordre børn til selv at læse eller få dem til at bede deres forældre om at læse højt for dem – og på den måde åbne porten ind til læsningens verden.

OM BOGEN:

Udgivelsesdato: 2. november 2021
Genre: Børnebog
Vejl. pris: 169,95
Format: Kartonneret
Sider: 480
Oversætter: Kim Langer
ISBN: 9788771918755

OM FORFATTEREN:

David Walliams er en britisk forfatter, komiker, skuespiller og tv-vært, som har som sin mission at få børn til at læse bøger. Med 40 millioner solgte børnebøger på 53 forskellige sprog må man sige, at han har haft succes med sit forehavende. Walliams har tidligere udgivet bøger som Slim, Fing og Dæmontandlægen på dansk.

For mere information kontakt: 
Lærke Liv Madsen, presse DK
laerke.madsen@harpercollins.dk
+ 45 30588024

I tilfælde af problemer med at downloade links af billeder og forside, send da en mail til laerke.madsen@harpercollins.dk. Så sørger jeg for, at du får dem hurtigst muligt.

Relaterede billeder

Kategori

Kultur och konst