Udkommer i dag: KAKTUS af Sarah Haywood

Nyheder

BITTERFISSEN MØDER BRIDGET JONES I EN MORSOM KÆRLIGHEDSHISTORIE OM STIKKENDE SUSAN GREEN

I denne charmerende og gribende debutroman må vores hovedperson ud på en utraditionel rejse for at lære at favne det uventede og dermed finde kærligheden.

Voldsomme følelser passer ikke ind i Susan Greens velordnede liv. Hendes lejlighed er perfekt til én person, jobbet tilfredsstiller hendes sans for logik, og hun har et 'interpersonelt arrangement', der giver hende kulturelle oplevelser og andre, mere intime, fordele. Da hun pludselig mister sin mor og finder ud af, at hun selv skal være mor, bliver hendes største frygt til virkelighed. Hun mister kontrollen over sit liv.

Så træder Rob ind på scenen. Han er hendes dovne brors lettere anløbne, men velmenende ven. Efterhånden som datoen for fødslen nærmer sig, og Susans velordnede verden går mere og mere i opløsning, finder hun en uventet allieret i Rob. Måske kan hun også finde kærligheden og lære at elske?

"Finurlig, gribende og yderst læsbar" – Sunday Mirror

Kaktus har været udvalgt til Reese Witherspoons bogklub og er solgt til Netflix, hvor Reese kommer til at spille hovedrollen som Susan.

OM BOGEN:

Udgivelsesdato: 22. februar 2022
Genre: Skønlitteratur
Vejl. pris: 249,95
Format: Indbundet
Sider: 400
Oversætter: Aya Køllgaard Carlsen
ISBN: 9788771919059

OM FORFATTEREN:

Sarah Haywood er født i Birmingham. Efter jurastudiet har hun arbejdet som advokat i London og Birkenhead, i Toxteth som juridisk rådgiver og i Manchester med klagesager over advokater. Nu bor hun i Liverpool med sin mand og sine to sønner. Kaktus er Sarah Haywoods debutroman.

For mere information kontakt: 
Cathrine Hedegaard, presse DK
cathrine.hedegaard@forlagetfalco.dk
+ 45 31 16 46 47

I tilfælde af problemer med at downloade links af billeder og forside, send da en mail til cathrine.hedegaard@forlagetfalco.dk. Så sørger jeg for, at du får dem hurtigst muligt.

Relaterede billeder

Kategori

Kultur och konst