UDKOMMER I DAG: HELTENES SOMMER og ROTTELINJEN af Lotte og Søren Hammer

Nyheder

8 BØGER PÅ 2 ÅR – NU UDKOMMER SERIENS TO SIDSTE BIND

Den historiske spændingsserie Venner og fjender tog sin begyndelse i marts 2020 med udgivelsen af de to første bind: Vejen til Warszawa og Kobberslottet. Nu afsluttes rejsen blot to år senere med seriens to sidste bind: Heltenes sommer og Rottelinjen. Det betyder, at Lotte og Søren Hammer udgiver 8 bøger på 2 år – og de har fået en masse anmelderros med på vejen:

"Velkomponeret og velskrevet" (Jyllands-Posten om Vejen til Warszawa og Kobberslottet)

"Indholdet er fyldigt og perfekt fordelt på antal sider. Historien har et mål for øje, og den bliver fortalt uden svinkeærinder og omveje. Personerne står knivskarpt" (Litteratursiden.dk om Gaden uden navn)

"Alt styres med sikker hånd af Hammer-parret, og igen imponeres man over, hvor nuanceret det billede er, de giver af såvel livet, som det udfolder sig, når krigens hverdag melder sig, og hvordan der skrues op for gruen, når kamphandlinger og vold står på dagsordenen" (Fyens Stiftstidende om Byen ved Volga)

"Endnu et spændende og medrivende bind" (Cats, books and coffee om Sobibór)

Serien har samlet set rundet 85.000 solgte eksemplarer.

Heltenes sommer:

Sommeren 1944. Peter og Kassandra er tilbage i Sovjetunionen, og Kassandra færdiggør sin uddannelse som radiooperatør. Den Røde Hær har erobret Pripjat-sumpene, og dermed er den partisanlejr, de kæmpede i før de tog af sted, ikke længere aktiv.

Peter og Kassandra ankommer til Warszawa netop som Den Polske Hjemmehær, AK, indleder sit oprør mod den tyske besættelsesmagt. Oprøret bliver udkæmpet af tusinder af unge polakker, men tyskerne slår det ned med uhørt brutalitet.

OM BOGEN:

Udgivelsesdato: 22. februar 2022
Genre: Historisk spændingsroman
Vejl. pris: 249,95
Format: Indbundet
Sider: 320
ISBN: 9788771919028

Rottelinjen:

Efteråret 1944. Peter og Kassandra befinder sig i den argentinske ambassadør Flavio Zanettis villa i Köpenick nær Berlin. Han er gift med Augusta, Erich Ehrlichs tvillingesøster, der sidder i kørestol efter et biluheld. Krigen synger på sidste vers, og alle ved, at det blot er et spørgsmål om tid før Nazityskland er besejret.

Mange højtstående tyske officerer frygter for deres skæbne, når krigen er tabt. Eksempelvis Otto Ehrlich, Augusta og Erichs far. Han er chef for SS-Totenkopfverbände, og han har sat to SS-officerer til at opbygge en hemmelig flugtrute til Sydamerika for prominente nazister – en såkaldt rottelinje.

OM BOGEN:

Udgivelsesdato: 22. februar 2022
Genre: Historisk spændingsroman
Vejl. pris: 249,95
Format: Indbundet
Sider: 336
ISBN: 9788771919103

OM FORFATTERNE:

Lotte og Søren Hammer er et dansk søskendepar, som siden 2010 har været fuldtidsforfattere. Sørens store interesse for 2. Verdenskrig og Lottes passion for menneskelige relationer har resulteret i den historiske spændingsserie Venner og fjender. Serien består af i alt otte bind og udspiller sig i årene 1939-45.

For mere information kontakt: 
Cathrine Hedegaard, presse DK
cathrine.hedegaard@forlagetfalco.dk
+ 45 31 16 46 47

I tilfælde af problemer med at downloade links af billeder og forside, send da en mail til cathrine.hedegaard@forlagetfalco.dk. Så sørger jeg for, at du får dem hurtigst muligt.

Relaterede billeder

Kategori

Kultur och konst