Udkommer i dag: FATALE FØLGER af Elizabeth George

Pressemeddelelse

En kædereaktion af konsekvenser

Inspektør Lynley undersøger London-delen af en stadigt mere foruroligende sag, mens Barbara Havers og Winston Nkata dykker ned bag facaden på en landlig idyl, som viser sig at gemme på en verden af lyst og bedrag.

William Goldacres selvmord truer med at ødelægge dem, der er tilbage. Men hvad var årsagen til denne tragedie, og hvor vidtrækkende konsekvenser har den?

Er der en forbindelse mellem den unge mands spring fra en Dorset-klippe og en forfærdelig forgiftning i Cambridge?

Efter en række uheldige karriereforseelser er Barbara Havers desperat efter at rette op på de skader, hun har forvoldt, så da mødet med den storsælgende feministiske forfatter Clare Abbott og dennes påtrængende personlige assistent Caroline Goldacre giver hende en forbindelse til mordet i Cambridge, tigger Barbara Thomas Lynley om at lade hende forfølge sagen.

OM BOGEN:

Vejl. pris 299,95
Kategori: Roman
Imprint: HarperCollins
Udgivelsesdato: 2.april 2020
Sider: 624
Oversætter: Birgitte Brix
ISBN: 9788771916829

OM FORFATTEREN:

ELIZABETH GEORGE er født i Ohio, USA og debuterede med En fars begær i 1988. Romanen introducerede det umage makkerpar Thomas Lynley, adelig politiinspektør ved Scotland Yard, og Barbara Havers, hans assistent fra et ganske andet lag i samfundet. Dette er den 19. selvstændige bog i serien om inspector Lynley.

For mere information kontakt:
Melina Larsen, Presse DK
melina.larsen@harpercollins.dk
+ 45 29254230