Udkommer i dag: FARFARS STORE FLUGT af David Walliams

Pressemeddelelse

Måske bliver man aldrig for gammel til at drømme!

FARFARS STORE FLUGT foregår i en by nær London i 1980'erne og fortæller historien om Farfar, hans barnebarn Jack og et gammelt fly (Spitfire) fra 2. verdenskrig.

Farfar der desværre nu er forvirret, og stadig tror, at 2. verdenskrig ikke er afsluttet, længes efter at genopleve sin storhedstid. Da hans familie ikke længere kan passe ham, flyttes han til et plejehjem kaldet Tusmørketårnet, drevet af den frygtelige fru Svin.

Det bliver snart klart, at fru Svin driver Tusmørketårnet for egen vindings skyld, og det er op til Farfar og Jack - den eneste, der forstår hans drøm - at tage den dristig flugt.

Farfar griber den sidste chance for at genopleve sin fortid og for at flyve i sin elskede Spitfire igen .

Bogen er perfekt til oplæsning fra 6-7 år og selvlæsning fra 9 år.

OM BOGEN:

Vejl. pris 169,95
Kategori:Børnebog
Imprint: HarperChildren
Udgivelsesdato: 2. april 2020
Sider: 464
Oversætter: Kim Langer
ISBN: 9788771916904

WALLIAMS BØRNEBØGER HAR I DANMARK SOLGT OVER 18.000 EKSEMPLAR SIDEN OKTOBER 2018

OM FORFATTEREN:

David Walliams (f. 1971) vil have børn til at læse og er, udover at have en karriere som komiker og skuespiller, også et litterært fænomen. Hans bøger er nemlig oversat til 46 sprog og har solgt mere end 30 millioner eksemplarer. Der er altså rigtig mange børn, der griner sig igennem hans bøger. Walliams har tidligere udgivet Gangster farmor, Øv, far! og Frygtelige faster og Ismonstret på dansk.

For mere information kontakt:
Melina Larsen, Presse DK
melina.larsen@harpercollins.dk

+ 45 29254230