Udkommer i dag: ENDEN ER ALTID NÆR af Dan Carlin

Nyheder

Skaber hårde tider robuste mennesker? Kan menneskeheden håndtere magten af sine egne våben uden at ødelægge sig selv? Vil teknologien eller mulighederne nogensinde peake eller gå tilbage?

Ingen kender svarene på de spørgsmål, men heller ingen kan stille dem på en mere interessant måde end Dan Carlin. I ENDEN ER ALTID NÆR udforsker Dan Carlin spørgsmål og historiske øjeblikke, der tvinger os til at overveje, om vi vil lide den samme skæbne som mennesker og samfund før os. Vil vores verden nogensinde blive en ruin for kommende arkæologer til at grave op og undersøge?

Spørgsmålene er både filosofiske og som noget taget ud af The Twilight Zone. Med historiefortælling kombineret med et glimt i øjet forbinder Dan Carlin fortiden og fremtiden på fascinerende og farverige måder. Fra bronzealderens kollaps til udfordringerne i atomæraen har problemet hængt over menneskeheden som Damokles’ vedholdende sværd. Med udgangspunkt i sin podcast Hardcore History leger Dan Carlin med den måde, vi ser på fortiden og os selv.

Idiosynkratisk og ukonventionel, men dog dybsindigt undersøger ENDEN ER ALTID NÆR de problemer, som sjældent bliver præsenteret, og den gør fortiden relevant for vores meget turbulente nutid.

Bogen indeholder et Pandemiafsnit.

OM BOGEN:

Vejl. pris 299,95 
Kategori: Fagbog
Imprint: HarperCollins
Udgivelsesdato: 20. august 2020
Sider: 272
Oversætter Lene Støvring
ISBN: 9788771917376

OM FORFATTEREN:

Dan Carlin Den banebrydende podcaster betragtes som kongen af timelangt lydbogsindhold på den populærvidenskabelige bane. Hans Hardcore History shows kan vare op til seks timer, og Carlin bruger dem på at gøre fortiden vedkommende og menneskelig, hvorved han tvinger sit publikum til at ”gå en tur i fortidsmenneskets historiske mokkasiner”. Hardcore History er blevet downloadet mere end 100 millioner gange.

For mere information kontakt: 
Melina Larsen, Presse DK
melina.larsen@harpercollins.dk

+45 29254230

Relaterede billeder

Kategori

Kultur och konst