Udkommer i dag: DESTINATION DALLAS af Lou Berney

Pressemeddelelse

Folk på flugt skal ikke forelske sig Frank Guidry er løbet tør for held...

Som loyal håndlanger for mafiabossen i New Orleans, Carlos Marcello, har Guidry lært, at alle kan undværes. Men nu er det hans tur - han ved for meget om århundredets forbrydelse: mordet på præsident John F. Kennedy.

Få timer efter JFK's mord er alle med relation til Marcello dræbt, og Guidry mistænker, at han bliver den næste: Han var i Dallas på et ærinde for bossen, mindre end to uger før præsidenten blev skudt. Uden andre muligheder rejser Guidry til Las Vegas for at mødes med en gammel kollega - en farlig mand, der hader Marcello nok til at ville hjælpe Guidry med at forsvinde.

Guidry ved, at regel nummer ét, når man er på flugt, er 'stop aldrig op', men da han ser en smuk kvinde med en sammenbrudt bil, to små døtre og en hund på bagsædet, ser han en perfekt forklædning og muligheden for at skjule sine spor. Ved at foregive at være forsikringsagent tilbyder Guidry at hjælpe Charlotte med at nå hendes destination, Californien. Hvis hun hjælper ham til Vegas, lover han at hjælpe hende med at få en ny bil.

For Charlotte er der dog mere på spil. Hun er også på flugt - på flugt fra en kvælende eksistens i Oklahoma City og en ægtemand, der er en håbløs alkoholiker. Imens Guidrys hensynsløse og ubarmhjertige jægere nærmer sig ham, spirer Guidry og Charlottes forhold, et forhold, der kan ende med at få dem begge dræbt.

"En tankevækkende og helt uforglemmelig oplevelse ... en fuldstændig svimlende fantastisk roman og en læseoplevelse af de sjældne"- Don Winslow

"Denne bog vil tage pusten fuldstændig fra dig. Det er amerikansk noir, når det er allermest sort - og allermest forførende - The Daily Mail

Lou Berney har vundet en Edgar Award for Destination Dallas. 

OM BOGEN:
Vejl. pris 269,95
Kategori: Skønlitteratur
Imprint: HarperCollins
Udgivelsesdato: 2. september
Sider: 304
Oversætter Nikolaj Kvistgaard Johansen
ISBN: 9788771916218

OM FORFATTEREN:

Lou Berney (f. 1964) forfatter til Destination Dallas, der vandt Washington Posts pris for Bedste Bog i 2018. Han underviser på Oklahoma City University.

For mere information kontakt:
Melina Larsen, Presse DK
Melina.Larsen@harpercollins.dk
+ 45 29254230

Relaterede billeder