Udkommer i dag: DEN SIDSTE ENKE af Karin Slaughter

Pressemeddelelse

Sara Linton og Will Trent er tilbage

En gådefuld kidnapning

En varm sommeraften bliver en forsker fra Center for Sygdomsbekæmpelse i Atlanta af ukendte gerningsmænd bortført på en parkeringsplads foran et indkøbscenter. Forskeren er som forsvundet fra jordens overflade, og politiet er desperat efter at finde gerningsmændene og redde forskerens liv.

En ødelæggende eksplosion

En måned senere forstyrres freden en stille søndag eftermiddag af et øredøvende brag, og få sekunder efter flænses luften af endnu en ødelæggende eksplosion. To bomber er bragt til sprængning i et af de travleste og vigtigste områder i Atlanta, som er hjemsted for både Emory University, to store hospitaler, FBI’s hovedkvarter og Center for Sygdomsbekæmpelse.

En djævelsk fjende

Retsmedicineren Sara Linton og hendes partner Will Trent, som er specialagent ved GBI, haster til gerningsstedet og træder direkte ind i et dødbringende komplot, hvor tusinder af menneskers liv står på spil. Da kidnapperne også bortfører Sara, går Will undercover for at redde hende og forhindre en massakre, hvormed han også sætter sit eget liv på spil for den kvinde og det land, han elsker.

OM BOGEN:

Vejl. pris 249,95
Kategori: Thriller
Imprint: HarperCollins
Udgivelsesdato: 10. Oktober
Sider: 496
Oversætter Henrik Enemark Sørensen
ISBN: 9788771916195

OM FORFATTEREN:

Karin Slaughter (f. 1971) bor i Atlanta, USA. Hun har skrevet en lang række romaner, som er blevet hyldet af både kritikere og læsere. Hendes bøger er blevet oversat til 36 sprog og har solgt mere end 35 millioner eksemplarer verden over.

For mere information kontakt:

Ib Keld Jensen, Presserådgiver
ikj@congohuset.dk
+ 45 22376122

Eller

Melina Larsen, Presse DK
melina.larsen@harpercollins.dk

+ 45 29254230

Relaterede billeder