Udkommer i dag: DEN HEMMELIGE ORDEN af Daniel Silva

Nyheder

Da pave Paul VII dør pludseligt, bliver Gabriel kaldt til Rom af Den Hellige Faders loyale privatsekretær, ærkebiskop Luigi Donati. En milliard trofaste katolikker har fået at vide, at paven døde af et hjerteanfald. Donati har dog to gode grunde til at tro, at hans herre blev myrdet.

Den schweizergarder, som holdt vagt uden for pavens bolig, den nathan døde, er forsvundet. Det samme er det brev, som Den Hellige Fader var ved at skrive i løbet af sine sidste timer i live. Et brev, der var adresseret til Gabriel.

 "Mens jeg kiggede i Vatikanets hemmelige arkiver, faldt jeg over en ganske bemærkelsesværdig bog ..."

 Bogen er et hidtil hemmeligholdt evangelium, som sår tvivl om nøjagtigheden af Det Nye Testamentes skildring af en af de mest skæbnesvangre begivenheder menneskehedens historie. Alene af den grund vil Skt. Helenas Orden gøre alt, hvad der står i deres magt, for at holde det fra Gabriel.

 

Om Gabriel Allon

Gabriel Allon er tidligere israelske agent og var holdets bedste dræber med flere likvideringer på samvittigheden. Nu forsøger han at leve et stille liv med en ny identitet som kunstkonservator. Desværre bliver fortiden ved med at indhente ham, og han drages gang på gang tilbage til intrigerne på internationalt plan.

OM BOGEN:

Vejl. pris 299,95 
Kategori: Spændingsroman
Udgivelsesdato: 1. marts 2021
Sider: 400
ISBN: 9788771917888

OM FORFATTEREN:

DANIEL SILVA forlod sit job som journalist på CNN for leve af sit forfatterskab. Siden da har Daniel Silvas bøger ligget nummer et på New York Times bestsellerliste og mange andre internationale bestsellerlister. Hans bøger er oversat til mere end 30 sprog og udkommer i hele verden. Daniel Silva bor i Washington D.C

For mere information kontakt: 
Melina Larsen, Presse DK
melina.larsen@harpercollins.dk 
+ 45 29254230

I tilfælde af problemer med at downloade links af billeder og forside, send da en mail til melina.larsen@harpercollins.dk. Så sørger jeg for, at du får dem hurtigst muligt.

Relaterede billeder