Udkommer i dag: DEN FREMMEDE PIGE af Daniel Silva

Pressemeddelelse

Ny Gabriel Allon spionroman

Eleverne på den eksklusive privatskole i Schweiz hvisker om den smukke pige med det ravnsorte hår, som hver dag ankommer i en bilkortege som et andet statsoverhoved. Hvem er hun, den nye pige?

De fleste har hende mistænkt for at være datter af en rig international forretningsmand, men sandheden er, at hendes far er Khalid bin Mohammed, Saudi-Arabiens berygtede kronprins.

Manden som engang blev beundret for sine modige socialreformer og religiøse opblødning, men som nu menes at have spillet en aktiv rolle i mordet på en systemkritisk journalist. Og da kronprinsens eneste barn bliver brutalt kidnappet, er der kun en mand, han stoler på, som kan hjælpe, inden det er for sent: Gabriel Allon, den legendariske chef for den israelske efterretningstjeneste.

Allon har brugt størstedelen af sit liv på at bekæmpe terrorister, herunder også de blodtørstige jihadister, som er finansieret af Saudi-Arabien, men Khalid har sværget at sikre en endelig opløsning af forbindelsen mellem kongeriget og radikal islam, og det er alene af den grund, at Allon samarbejder med ham. Nu står de som allierede i en fælles – og hemmelig – dødelig kamp om magten i Mellemøsten. Et barns liv – og den saudiarabiske trone – er på spil, og fjenderne står i kø efter begge mænd.

Daniel Silvas forfatterskab høster stor anerkendelse rundt om i verden, og bøgerne er oversat til mere end 30 forskellige sprog

OM BOGEN:

Vejl. pris 299,95
Kategori: Spændingsroman
Imprint: HarperCollins
Udgivelsesdato: 2. april 2020
Sider: 432
Oversætter Nikolaj Kvistgaard Johansen
ISBN: 9788771916850

OM FORFATTEREN:

Daniel Silva har vundet en lang række priser og ligget på førstepladsen på New York Times’ bestsellerliste i mange år. Han er bedst kendt for sin mangeårige serie af spændingsromaner med mesterspionen og kunstkonservatoren. Gabriel Allon, hvoraf følgende er udkommet på dansk på HarperCollins: Den engelske spion, Den sorte enke, Spionernes hus og Den anden kvinde.

For mere information kontakt:
Melina Larsen, Presse DK
melina.larsen@harpercollins.dk 

+ 45 29254230​