Udkommer i dag: DÆMONTANDLÆGEN af David Walliams

Nyheder

EN GYSENDE GRUM HISTORIE, SOM IKKE ER FOR SARTE SJÆLE!

HUSK AT HAVE MOR ELLER FAR VED HÅNDEN …

Der er noget galt i byen. Tænder til tandfeen bliver byttet ud med klamme ting og levende kryb. Samtidig er der kommet en ny tandlæge til byen, som skræmmer tolvårige Alfie fra vid og sans. Men har de to ting noget med hinanden at gøre? 

Og hvorfor er det kun Alfie og pigen Gabbi, der kan se, at noget er galt? For alle andre elsker jo den nye slikuddelende tandlæge med de alt for perfekte tænder og de kulsorte øjne, men har hun noget med sagen at gøre?

Hvad kan de gøre … før det er for sent?

 

"Det varmer mit hjerte at de små børn kan nyde fornøjelsen af en god gang gammeldags gross-out horror, som kun fandtes på VHS, da jeg var dreng. Der er skruet helt op forklamhedsfaktoren og jeg elsker det. En sur gammel fodvortesok er sgu da det klammest ever…"- JOHN KENN MORTENSEN

 

Bogen er perfekt til oplæsning fra 8 år og selvlæsning fra 9 år.

OM BOGEN:

Vejl. pris 169,95 
Kategori: Børnebog
Udgivelsesdato: 22. marts 2021
Sider: 448
ISBN: 9788771918076

OM FORFATTEREN:

DAVID WALLIAMS´ bøger er hysterisk morsomme, hæsblæsende og rørende, og flere af hans bøger er filmatiseret eller opført som teaterforestillinger. Hans mål med bøgerne er at inspirere og at opfordre børn til selv at læse eller få dem til at bede deres forældre om at læse højt for dem, og på den måde åbne porten ind til læsningens verden.

For mere information kontakt: 
Melina Larsen, Presse DK
melina.larsen@harpercollins.dk 
+ 45 29254230

I tilfælde af problemer med at downloade links af billeder og forside, send da en mail til melina.larsen@harpercollins.dk. Så sørger jeg for, at du får dem hurtigst muligt.

 

Relaterede billeder