Udkommer i dag: BLISS af Maria Borelius

Pressemeddelelse

Nu fortsætter den anti-inflammatoriske rejse - vejen til Bliss!

Den banebrydende bog Sundhedsrevolutionen, som udkom i 2018 og blev en øjeblikkelig bestseller, udsprang af en global tendens, hvor folk søger en mere varig og sund livsstil. Siden da har den prisbelønnede videnskabsjournalist Maria Borelius fortsat sin personlige rejse og jagt på viden om emnet.

Efter et tilbageslag med akutte rygsmerter bliver hun inspireret til grave dybere i spørgsmålet om, hvad en anti-inflammatorisk livsstil kan udvirke dybt inde i sjælen, og hun går på jagt efter de nyeste forskningsresultater på området.

I Bliss viser Maria Borelius, hvordan man kan udbygge den anti-inflammatoriske livsstil ved hjælp af realistiske hverdagsrutiner, som bringer harmoni og livsglæde. Bogen indeholder desuden 50 nye opskrifter, træningstips, et effektivt ugeskema samt masser af råd til at komme i gang - for mere bliss i livet.

OM BOGEN:

Vejl. pris 249,95
Kategori: Krop & Sind
Imprint: HarperCollins
Udgivelsesdato: 3. januar 2020
Sider: 250
Oversætter Kamilla Pontoppidan Haderup
ISBN: 9788771916799

OM FORFATTEREN:

Maria Borelius, prisbelønnet videnskabs-journalist var 52 år, da hun begyndte at føle sig træt, nedtrykt og slidt. Hun havde ondt i ryggen, generende symptomer på overgangsalder og en følelse af, at livet bare drønede forbi. Det blev begyndelsen på en fire år lang, oplysende rejse, hvor hun langsomt, men sikkert, opdagede en helt ny livsstil – den anti-inflammatoriske – som forandrede hendes liv.

For mere information kontakt:
Melina Larsen, Presse DK
melina.larsen@harpercollins.dk
+ 45 29254230

Relaterede billeder