"Styrken" af Don Winslow

Pressemeddelelse

Årets bedste politithriller – nu kommer den endelig på dansk ...

Det eneste kriminalbetjent Denny Malone ønsker er at være en god politimand ...

Han er kongernes konge i det nordlige Manhattan, en højt dekoreret NYPD kriminalbetjent af første grad og den reelle leder af indsatsstyrken ’Da Force’. Denny Malone og hans eliteenhed er de klogeste og modigste, de bedste og de mest hårdkogte. De har vide beføjelser i krigen mod bander, stoffer og våben.

Hver dag og nat i de atten år, han har været ansat, har han gjort, hvad han kunne for at tjene og beskytte byen, der er bygget på ambition og korruption. Hvor ingen er rene — ikke engang Malone, selv ...
Ingen havde troet, han ville ende bag tremmer. Men han og hans partnere har stjålet for millioner af dollars i narkotika og kontanter i kølvandet på den største heroinbeslaglæggelse i byens historie.

Malone er fanget i en fælde, for han skal vælge mellem at forråde sine brødre og partnere, jobbet, familien, og den kvinde, han elsker – alt imens byen koger i en etnisk konflikt, der truer med at ødelægge dem alle.


OM BOGEN:
Udgivelsesdato: 1. Februar 2018
Vejl. Pris: 299,95 Kr.
Genre: Thriller
Sider: 496
Original title: The Force
ISBN: 9788771913187


OM FORFATTEREN:
Don Winslow har skrevet 20 bestseller romaner og blevet belønnet med priser som: Raymond Chandler Award, LA Times Book Prize og Ian Fleming Silver Dagger og fik også i 2009 den prestigefyldte krimipris Palle Rosenkrantz Prisen. Tidligere arbejdede han som journalist og privatdetektiv. I dag bor den 63-årige forfatter i Californien med sin kone.


Relaterede billeder