"Sporene vi efterlader os" af Pernilla Ericson

Pressemeddelelse

Pernilla Ericson debuterer med thrilleren Sporene vi efterlader os, der er første bind i serien om efterforskerteamet Erlagruppen.

På internettet og de sociale medier afslører du, hvem du er og hvad du laver - men du ved ikke, hvem der følger med ...

Der sker brutale overfald på kvinder langs den grønne metrolinje i Stockholm, og frygten breder sig i den svenske hovedstad. Politibetjent Liv Kaspi er på tvungen orlov som følge af en intern undersøgelse, men rekrutteres til et lille privat team, Erlagruppen, der skal opklare sagen.

Efterforskningen fører dem ind i de mørkeste kroge af cyberspace, og det viser sig, at den måde gerningsmændene finder ofrene på er djævelsk godt planlagt. Volden eskalerer, og da kvinder begynder at forsvinde sporløst, forstår Erlagruppen, at det er et kapløb mod uret. Det er kun et spørgsmål om tid, før bagmændene indser, at nogen er på sporet af dem ...

Sporene vi efterlader os er første bog i serien om efterforskerne i Erlagruppen, der ledes af politibetjent Liv Kaspi.
Andet bind i serien forventes at udkommer i 2017.


OM FORFATTEREN:

Pernilla Ericson er journalist og bosat i Stockholm. Hun har blandt andet arbejdet på OKEJ, Aftonbladet og med produktioner for TV4. Pernilla fik idéen til serien om politibetjent Liv Kaspi efter at have modtaget en række personlige historier om overgreb. Hun begyndte at interviewe de voldsramte kvinder og fandt ud af, at de fleste af dem ikke havde turdet at indgive en anmeldelse. Vreden over hvor ofte kvinder bliver ofre for forbrydelser i vores samfund blev siddende i Pernilla og ansporede hende til at skrive første bind om Erlagruppen.

OM BOGEN:

Udgivelsesdato: 2. januar 2017
Vejl. pris: 249,95 kr.
Original titel: Spåren vi lämnar efter oss
Sider: 352
Oversætter: Kirsten Heilmann

Relaterede billeder