"Soldaterne - Sagaen om Talon" af Julie Kagawa (Bind 3)

Pressemeddelelse

Tredje bind i den internationale bestsellerforfatter Julie Kagawas fantasy-serie, der foregår i en moderne verden, hvor drager lever forklædt som mennesker.

I skjul har de vokset sig store og stærke - og rustet sig til at overtage verden. Den unge Ember Hill fik et valg. Trygheden hos den hemmelige, men magtfulde drageorganisation Talon eller et liv som udstødt og jaget for evigt. I stedet for at blive en morder i Talons tjeneste, valgte hun at slutte sig til oprørslederen Riley og hans folk.

Nu har hun mistet kontakten med sin tvillingebror Dante, der er loyal over for Talon, samt med Garret, dragejægeren og Sankt Georg, soldaten, der ændrede hendes syn på sine egne menneskelige sider.

Mens Ember og Riley gemmer sig og samler kræfter, rejser Garret alene til Storbritannien - til det sted, hvor den hemmelige og urgamle Sankt Georg-orden blev grundlagt. Der vil han udspionere sine tidligere allierede og afsløre dødbringende hemmeligheder, som vil ryste både dragerne og dragejægernes verden i deres grundvold. Nu, hvor Talon rejser sig igen, er de alle i fare ...

Sagaen om Talon er en planlagt serie på i alt fem bind. Første bind, Dragerne, udkom på dansk i maj 2016 og andet bind, Oprørerne, i september 2016.

OM FORFATTEREN:

Julie Kagawa (f. 1982) er en amerikansk forfatter, der gang på gang topper New York Times’ bestsellerliste med sine bøger. Hun er født i Sacramento, Californien, men flyttede til Hawaii med sin familie, da hun var ni år. I dag bor hun i Louisville, Kentucky, med sin mand. Hun debuterede i 2010 og har siden skrevet over 17 bøger - blandt andet den populære serie Iron Fey, der udkommer første gang på dansk i løbet af sommeren 2017. Læs mere om forfatteren på www.juliekagawa.com

OM BOGEN:

Udgivelsesdato: 1. marts 2017
Vejl. pris: 129,95 kr.
Original titel: Soldier
Sider: ca. 400
Oversætter: Didde Gaardsted

Relaterede billeder