Slaughter er tilbage med et nyt mysterium, nye hemmeligheder og drab

Nyheder

slaughter.jpg

Udkommer i morgen: Den glemte pige af Karin Slaughter

 

Longbill Beach, 1982. Emily Vaughn er i fuld gang med at gøre sig klar til afslutningsfesten – højdepunktet for enhver elevs fire år på high school. Men Emily har en hemmelighed. Og inden aftenen er gået, vil hun være død.

Fyrre år senere er drabet på Emily stadig uopklaret. Hendes venner rykkede sammen i tavshed, hendes familie lukkede sig sammen om sig selv, og livet i lokalsamfundet gik videre. Men alt det er på vej til at ændre sig.

Andrea Oliver ankommer til byen for at løse en opgave, som i bund og grund går ud på at beskytte en dommer, der modtager dødstrusler. Men opgaven er bare et skalkeskjul. For i virkeligheden kommer Andrea til byen for at finde retfærdighed for Emily – og for at afdække sandheden, før morderen beslutter sig for også at bringe hende til tavshed …

 

Om bogen:

Udg. dato: 20. september 2022

Genre: Krimi

Vejl. pris: 299,95

Format: Indbundet

Sider: ca. 400

Oversætter: Henrik Enemark Sørensen

ISBN: 9788771919479

 

Om forfatteren: 

Karin Slaughter er en af verdens mest populære og anerkendte forfattere. Hendes bøger udkommer i 120 forskellige lande, og de har solgt i mere end 35 millioner eksemplarer. Den selvstændige roman Brudstykker udkom som Netflix-serie i marts 2022 med bl.a. Toni Collette i en af hovedrollerne, og Grant County- og Will Trent-serierne udvikles i øjeblikket til selvstændige tv-serier.

 

For mere information, kontakt: 

Pressechef, Cathrine Hedegaard på 23961002 eller cathrine.hedegaard@forlagetfalco.dk

*********************************

Relaterede billeder

Kategori

Kultur och konst