Skal du til Bogforum 2018?

Nyheder

Kunne du tænke dig at møde Maria Borelius, Christopher Sjuve eller Jessica Frej og stille dem spørgsmål om madlavning, sundhed eller lignende? Så vil vi gerne invitere dig til at komme og interviewe en af vores tre svenske forfattere.

Da Bogforum strækker sig over tre dage, vil vores forfattere være tilstede på forskellige dage:

Christopher Sjuve og Jessica Frej vil kunne interviewes søndag mellem 10-13 og Maria Borelius lørdag fra kl.15-17

Er du interesseret i at møde en af vores forfattere, må du meget gerne kontakte os, så finder vi et tidspunkt, der fungerer. Du er velkommen til at få forfatterens bog tilsendt inden Bogforum.

Ønsker du ikke at interviewe, kan du alligevel opleve vores forfattere til Bogforum: Maria Borelius bliver interviewet på Lev Nu-scenen lørdag kl. 11.30, og Christopher Sjuve og Jessica Frej taler om nordisk hverdagsmad søndag kl. 15.30 på Bella-scenen. 

Du er også meget velkommen til at komme forbi vores stand, hvor der vil være mulighed for at tage en selfie foran vores ”fangekælder”. 

Vi glæder os til at se dig til Bogforum 2018

Om forfatterne:

Jessica Frejs første kogebog LET AT LAVE indeholder lækre, sunde og nemme hverdagsretter til nybegyndere i køkkenet eller travle familier, der gerne vil have nem mad i en fart.

Christopher Sjuves ALT DU BEHØVER AT (H)VIDE OM ÆG indeholder opskrifter og info om ægget og dets historie. Christopher Sjuve har tidligere udgivet den anmelderroste ALT BLIVER BARE BEDRE MED BACON.

Maria Borelius SUNDHEDSREVOLUTIONEN er en videnskabelig pageturner, som kan forandre dit liv. Maria Borelius har selv ændret sit liv og sluppet for hverdagsdepression og smerter ved at ændre sin livsstil

Relaterede billeder