"Selvbiografi af forsangeren fra Iron Maiden Bruce Dickinson"

Pressemeddelelse

Til efteråret udgiver HarperCollins Nordic den længe ventede selvbiografi, What Does This Button Do?, fra rocklegenden og Iron Maiden-forsangeren, Bruce Dickinson. Iron Maiden har været pionerer inden for heavy metal siden bandets start i 1975.

De har solgt over 90 millioner albums og givet over 2000 koncerter i 63 lande. Det gør dem til et af verdens mest succesfulde og indflydelsesrige bands nogensinde. Bruce Dickinson er en af verdens mest berømte musikere og har været bandets internationalt hyldede forsanger i mere end 30 år.

Ikke alene har Bruce Dickinson med sin store personlighed leveret højoktane koncerter gennem flere årtier – han også levet et ekstraordinært liv uden for scenen. Bruce Dickinson er en ægte iværksætter og er, eller har været, flypilot og kaptajn, ansat i et flyselskab, ølbrygger, foredragsholder, filmmanuskriptforfatter, dobbelt romanforfatter, radiospeaker, tv-skuespiller og fægter i verdensklasse. Under Iron Maidens verdensturné, The Book Of Souls – der startede i februar 2016 og omfattede 39 lande og 117 koncerter – har Bruce Dickinson tøjlet sin fantastiske kreativitet i en selvbiografi, skrevet i hånden (hele syv A4-blokke blev det til).

I selvbiografien What Does This Button Do? fortæller Bruce Dickinson (en mand, der ellers aldrig giver interviews om sit privatliv) for første gang om sine mest mindeværdige stunder, herunder de tredive år med Iron Maiden, hans barndom i det excentriske, britiske skolesystem, hans solokarriere, drømmen om at flyve jumbojet og senest kampen mod tungekræft. Bruce Dickinson er langt mere end forsanger for et af verdens største bands.

Bruce Dickinson er, og vil altid være, et rockikon, en ægte iværksætter – en legendarisk mand, simpelthen.
What Does This Button Do? er et længe ventet, brutalt, ærligt, intelligent og meget underholdende portræt af en af vores tids mest eventyrlystne og alsidige mænd. Bogen udkommer på verdensplan den 20. november 2017 og følges op af en international bogturné. Læs mere på www.ironmaiden.com/news, hvor der også kommer datoer for udgivelse på de forskellige sprog. Se

Relaterede billeder