"Rivalerne" af Alyson Noël (Bind 1)

Pressemeddelelse

Med over 8 millioner solgte bøger udgivet i mere end 50 forskellige lande har den prisbelønnede forfatter Alyson Noël slået sit navn fast blandt verdens mest læste Young Adult-forfattere. Nu udkommer hun med første bind i en ny trilogi, om hvordan vores største drømme kan blive vores værste mareridt.

Layla Harrison vil være journalist, hun vil noget med sit liv og gider ikke længere tilbringe dagene med at hænge ud på stranden. Aster Amipur forsøger at få en rolle som skuespiller – uden held. Hun skriger næste gang en casting-leder siger: ”Vi har brug for folk med forskellige baggrunde, men ikke én med din i denne omgang.” Og Tommy Philips drømmer om, at hans guitarspil vil få hans kendte, men fraværende far, til at lægge mærke til ham.

Madison Brooks har derimod selv taget kontrollen over sin skæbne for længe siden. Hun er Hollywoods hotteste stjerne – og at hun har trampet på alt og alle på sin vej mod toppen, er ikke noget, hun gider bruge tid og energi på at tænke over. I hvert fald ikke før Layla, Aster og Tommy havner i det glamourøse natteliv i Los Angeles. De lokkes ind i et spil, hvor Madison Brooks er målet. Og da de tænker, at nu har de endelig en enkeltbillet til det liv, de har drømt om, forsvinder Madison…

”Rivalerne” er første bind i trilogien, der handler om jagten på succes i Los Angeles. Om Hollywoodstjerner, overdreven luksus, drømme og den ultimative konkurrence, hvor man bogstavlig talt slår ihjel for at vinde.

OM FORFATTEREN:

Alyson Noël (f. 1965) er født og bor i Orange County, Californien. Hun har tidligere arbejdet som stewardesse, hvor hun begyndte at skrive under de hyppige overnatninger og ophold – det resulterede i hendes første roman, ”Faking 19” (2005). I dag har hun skrevet over 20 romaner og modtaget flere priser, bl.a. National Reader’s Choice Award og TeenReads Best Books, og hendes bøger har ligget på en lang række bestsellerlister, bl.a. New York Times, USA Today og Publishers Weekly. Læs mere om forfatteren på www.alysonnoel.com

OM BOGEN:

Udgivelsesdato: 10. maj 2016
Vejl. pris: 149,95 kr. 
Original titel: Unrivaled
Sider: 335
Oversætter: Lene Støvring

Relaterede billeder