"Pretty baby" af Mary Kubica

Pressemeddelelse

Ny psykologisk thriller af succesforfatteren til Den perfekte pige. Mary Kubica har skrevet en nervepirrende fortælling om et skæbnesvangert møde mellem en hjemløs teenagemor og en godhjertet kvinde, et spind af løgne og en familie på oplæsningens rand.


Heidi ser teenagepigen stå på togperronen. Pigen står i den silende regn og knuger et lille spædbarn ind til sig. Toget kommer og Heidi kører væk, men hun kan bare ikke glemme pigen i regnen ...

Husmoren Heidi Wood er en kvinde med et stort hjerte. Hun tager sig af herreløse katte, og bruger sin tid på velgørenhed. Alligevel synes hendes mand og datter, at det hele føles lidt mærkeligt, da hun en dag tager den hjemløse teenagepige Willow og hendes baby med hjem. Men Heidi lader den lille familie blive boede hos dem, og er fast besluttet på at hjælpe Willow videre i livet.

Efterhånden som mere og mere af pigens fortid afsløres, bliver Heidi tvunget til at beslutte, hvor langt hun er villig til at gå for at hjælpe en fremmed. Og hvad der begyndte som en uselvisk handling, fører hurtigt til en mareridtsagtig kæde af usandsynlige hændelser.


OM FORFATTEREN:

Mary Kubica er New York Times bestsellerforfatter. Hun slog igennem med sin debutroman Den perfekte pige, der blev en kæmpe succes. Bogen udkom på dansk i 2015 og er blevet oversat til en lang række sprog.
Mary Kubica har en kandidatgrad i historie samt amerikansk litteratur og bor med sin mand og to børn lidt udenfor Chicago. Pretty Baby er hendes anden roman. Læs mere om forfatteren på www.marykubica.com


OM BOGEN:

Udgivelsesdato: 1. september 2017
Vejl. pris: 249,95 kr.
Original titel: Pretty Baby
Sider: 380
Oversætter: Nikolaj Kvistgaard Johansen

Relaterede billeder