"Parfumesamleren" af Kathleen Tessaro

Pressemeddelelse

Parfumesamleren er skrevet af New York Times bestsellerforfatter Kathleen Tessaro og er en historisk roman om to kvinder, der er knyttet sammen af et hemmeligt bånd, som kun den ene af de to kender. Bogen er en sanselig fortælling om den komplekse kærlighed mellem muse og kunstner, og duftenes enorme kraft.

London, 1950’erne. Nygifte Grace Munroe får et brev, som vender fuldstændig op og ned på hendes liv.
I brevet står, at hun skal arve efter den afdøde Mrs. Eva D’Orsy, som hun aldrig nogensinde har hørt om.

Brevet leder Grace til gaderne i Paris og ind i den forføriske verden af parfumesamlere og deres muser.
Her kommer hun nærmere den hjerteskærende sandhed om sin ukendte velgører, en kvinde som tilhørte 1920’ernes overklasse i New York og Paris.

OM FORFATTEREN:

Kathleen Tessaro er født i Pittsburgh, USA. Hun studerede drama ved Carnegie Mellon University, inden hun flyttede til London og begyndte at arbejde som skuespiller. Her boede hun i 23 år. I 2009 flyttede hun tilbage til Pittsburgh, hvor hun bor i dag sammen med sin mand og barn. Kathleen Tessaro debuterede med romanen Elegance i 2003, der blev en bestseller. Efterfølgende har hun udgivet fem romaner: Innocence (2005), The Flirt (2008), The Debutante (2010), The Parfume Collector (2013), og senest, Rare Objects (2016). Alle hendes bøger er blevet oversat til flere sprog og sælges over hele verden.
Læs mere om forfatteren på www.kathleentessaro.com.

OM BOGEN:

Udgivelsesdato: 9. maj 2017
Vejl. pris 249,95 kr. Genre: Skønlitteratur
Original titel: The Perfume Collector
Sider: 336
Oversætter: Kamilla Pontoppidan Haderup

Relaterede billeder