På vej fra HarperCollins: ØV FAR af David Walliams

Pressemeddelelse

Hæsblæsende fortælling, som vil få din mave til at krampe af latter

Fædre kommer i alle former og størrelser: Der er tykke, der er tynde. Der er høje, der er lave. Der er unge, der er gamle. Der er de begavede og de knap så begavede.

ØV FAR handler om drengen Frank, hvis far er blevet smidt i fængsel for at køre flugtbilen i forbindelse med et bankrøveri.

Frank udtænker en plan til at befri ham - blot for en enkelt nat, så de kan lægge de stjålne penge tilbage. Men vil den onde mr. Big stoppe dem?

David Walliams bøger er hysteriske morsomme, hæsblæsende og rørende. Perfekt til oplæsning fra 6-7 år og selvlæsning fra 9 år.

ØV FAR var ifølge den britiske avis, THE GUARDIAN, den mest efterspurgte børnebog i julen 2017, og David Walliams er med sine fire millioner solgte bøger i Storbritannien alene landets hurtigst voksende børnebogsforfatterskab.

Flere af Walliams bøger er filmatiseret og bogen GANGSTER FARMOR er endda blevet opført på Harold Pinter Theatre og Garrick Theatre i London. David Walliams mål med sine bøger er at inspirere og opfordre børn til at læse og åbne porten ind til læsningens verden.

Illustreret af Tony Ross

Anmelderne skrev om GANGSTER FARMOR

"Jeg har læst alle David Walliams romaner og dette er en af mine favoritter! Den er så sjov og samtidig så hjertevarm."- The Guardian

"Bogen har sine tankevækkende øjeblikke med interessante indblik i forældres forventninger, generationskløften og den meget specielle forbindelse, der kan eksistere mellem bedsteforældre og deres børnebørn." - Kids Book Reviews

"Så mange børn elsker David Walliams' bøger og det er helt forståeligt! Jeg tror, det er fordi han omfavner sit indre barn med så stor entusiasme" - Bookstoker

Vejl. pris 199,95 Rabat A

Varegruppe: 811

Kategori: Børnebøger

Genre: børnebøger

Imprint: HarperCollins

Udgivelsesdato: 26. oktober 2018¨

Format: Indbundet

Sider: ca. 440

Mål: 141 x 222 mm

Oversætter: Kim Langer

ISBN: 9788771914818

ISBN e-bog: 9789150790900

Relaterede billeder