På vej fra HarperCollins: Modsætninger mødes i ny roman af Sofia Fritzson

Pressemeddelelse

Anden del af romance-trilogien SØSTRENE & KÆRLIGHEDEN

Der findes ikke to mere forskellige mennesker end Fanny Storm og Christopher Floros. Fanny er rebelsk, balancerer lige på grænsen af loven og lever for sin motorcykel. Christopher er alenefar og arbejder som revisor, og alting er meget korrekt og perfekt.

Efter et tilfældligt møde, opstår der kemi mellem dem, og de bliver øjeblikkelig tiltrukket af hinanden. Tiltrækningen er stærk, og de indser, at det kan udvikle sig til dybere følelser. Men Fanny er sikker på, at et fast forhold ikke er noget for hende. Skal hun slippe sin frygt og følge sit hjerte og stole på et andet menneske?

EVENTYRET VENTER er anden bog i serien SØSTRENE & KÆRLIGHEDEN. En romantisk serie om kærlighed, søsterforhold og familiehemmeligheder.

SOFIA FRITZSON (f. 1984) er svensk romance-forfatter. Fritzson vandt i 2015 det svenske forlag Harlequins forfatterkonkurrence og fik en forlagskontrakt i præmie. EVENTYRET VENTER er anden del af trilogien om SØSTRENE & KÆRLIGHEDEN. Første del NÅR EVENTYRET VENTER udkom på dansk i 2017. Fritzson bor i Örby udenfor Börås i Sverige med sin mand og tre børn

Pressen skrev om NÅR DRØMMEN BLIVER TIL VIRKELIGHED

Om NÅR DRØMMEN BLIVER TIL VIRKELIGHED

”En ny og lysende stjerne på romance-himlen”

– Simona Ahrnstedt

★★★★★ ”Sød, romantisk og dramatisk”

– DE UNGES ORD

♥♥♥♥ ”Sød, underholdende og romantisk. Der er plads til håb,

drømme og ønsker. Også til kærlighed og knuste hjerter”

– BOGFINKEN

★★★★ ”Fantastisk ... en fabelagtig roman fyldt med romantik

og hjertegribende scener”

– CILLES LÆSESAL

♥♥♥♥ ”Underholdende. En roman, der stort set læser sig selv”

– BOGNØRDEN

Relaterede billeder