På vej fra HarperCollins: Livet begynder ved 75 år

Pressemeddelelse

DAMEN SOM KØBTE EN BUS OG BARE KØRTE

Det er aldrig for sent at opleve sit livs eventyr

Judy Leighs debutroman om 75-årige Evelyn Gallagher gør op med stereotypen om den søde, gamle dame, som bare sidder på et plejehjem og strikker. 

Evelyn Gallagher fortryder bitterligt den hurtige flytning til plejehjemmet i Dublin. Selvom hun er femoghalvfjerds og netop er blevet enke, så er hun langt fra døden nær.

En morgen, mens hele hjemmet sover, trisser Evelyn ud gennem porten for aldrig at vende tilbage. I stedet køber hun et folkevognsrugbrød og begiver sig ud på sit livs eventyr gennem Europa.

Men det er ikke alle, som synes, at store eventyr er passende for en dame i Evelyns alder – slet ikke hendes søn Brendan og hans kone Maura.

Sammen begiver de sig ud for at lede efter Evelyn og følger et spor af mystiske sms’er for at få hende hjem igen. Og da de endelig finder hende, får de sig en overraskelse.

”Damen som købte en bus og bare kørte er en af de mest hjertevarme bøger jeg har læst længe.” – Yorkshire Magazine

”Der er visse personer og karakterer, der forbliver i min bevidsthed i flere måneder (måske endda år) efter at jeg er færdig med en bog – og Evie Gallagher er bestemt en af dem. Den 75-årige heltinde i Judy Leighs debutroman er fængslende – hun er varm, sjov, modig og ægte.” – Goodreads

Vejl. pris 269,95

Varegruppe: 592

Kategori: Skønlitteratur

Genre: Romaner

Imprint: HarperCollins

Udgivelsesdato: 1. juli 2018

Format: Indbundet

Sider: 368

Mål: 150x220

Oversætter: Charlotte Kirketerp

ISBN: 9788771914351

Relaterede billeder