"Øjne som mine" af Sheena Kamal

Pressemeddelelse

Hun troede, hun havde lagt sin fortid bag sig. Men hun tog fejl ...

Det starter med telefonsamtalen, som Nora har ventet og frygtet i femten år, lige siden hun bortadopterede sin nyfødte datter. Bonnie er forsvundet. Da hun er løbet hjemmefra så mange gang før, tager politiet ikke hendes forsvinden alvorligt. De desperate adoptivforældre rækker derfor ud efter Bonnies biologiske mor, som deres allersidste håb. 

Som et produkt af et plejesystem med en fortid fyldt med vold og smerte, ved Nora godt, hvad der kan ske en sårbare pige, som lever på gaden. Modvilligt begiver Nora sig af sted, med sin hund som eneste selskab, væk fra de skinnende regnvåde gader i Vancouver, velvidende at hun vil åbne sår, som aldrig er helet.

Eftersøgningen afslører et puslespil af en konspiration, som leder Nora på en sindsoprivende rejse af bedrageri og vold. En rejse som fører hende gennem Canadas snedækkede bjerge til en smuk og farlig ø, hvor hun vil stå ansigt til ansigt med det, hun frygter mest. Alt sammen for at redde en datter, som hun aldrig har ønsket sig.


OM BOGEN:

Udgivelsesdato: 2. januar 2017
Vejl. Pris: 299,95 Kr.
Genre: Psykologisk thriller
Original titel: The Lost Ones
ISBN: 9788771913170


OM FORFATTEREN:
Sheena Kamal er født i Caribien og flyttede til Canada som barn. Hun er uddannet inden for statsvidenskab. Inden hun skrev sin debutroman Øjne som mine, arbejdede hun som kriminalrapporter og researcher for film og tv. Hun bor i dag i Vancouver.

Relaterede billeder