Nyt fra Karin Slaughter, en vandmelonshat og et forfatterbesøg

Pressemeddelelse

Thrillermesteren Karin Slaughter er tilbage med en ny, enkeltstående fortælling om familiehemmeligheder og løgne og en livsfarlig jagt efter svar.

Når din nærmeste viser sig at være en fuldstændig fremmed

Andrea Cooper tror, at hun ved alt om sin mor, Laura – at Laura altid har boet i Gullaway Island og har levet et stille og roligt liv.

Men en lørdag eftermiddag forvandler en indkøbstur i et center sig til et voldeligt sammenstød, alt vendes på hovedet, og Andrea får en helt anden side af Laura at se. For inden Laura blev Laura, var hun en helt anden. I tredive år har hun skjult sin sande identitet, men nu har fortiden indhentet hende.

Et døgn senere ligger Laura på hospitalet, skudt på grund af noget, hun ved, og Andrea må drage ud for at samle brudstykkerne af moderens fortid – hvis hun ikke lykkes, er begge deres liv på spil.

Under en Facebook Live med Karin Slaughter, spurgte en dansk fan Slaughter, hvornår hun ville komme til Danmark på besøg. Slaughter huskede på et billede, som HarperCollins’ danske leder, Alice Krogh Scott, havde vist hende af sin hund med en ”fennikel-hat” på hovedet, så Slaughter svarede, at hun ville komme til Danmark, når Alice selv tog en vandmelon på hovedet.

Det gjorde Alice, og Karin Slaughter kommer til København 29.-30. maj. Hun kan blandt andet opleves til et event på Skodsborg hotel med Sara Blædel og Yrsa Sigurðardóttir. Det vil være muligt for danske journalister at læse og interviewe Slaughter om BRUDSTYKKER OM HENDE.

Det vil være muligt for journalister at læse og interviewe Slaughter om BRUDSTYKKER AF HENDE.


Vejl. pris 299,95

Varegruppe: 596

Kategori: Skønlitteratur

Genre: Thrillere

Imprint: HarperCollins

Udgivelsesdato: September 2018

Format: Indbundet med smudsomslag

Sider: 480

Mål: 150x220

Oversætter: Henrik Enemark Sørensen

ISBN: 9788771914429

Relaterede billeder