Nyhed på vej fra HarperCollins: VINTERBRYLLUP af Sarah Morgan

Nyheder

En jul familien White sent vil glemme!
I Aspens snedækkede landskab samles familien White ved den yngste datter Rosies julebryllup. De først ankomne gæster er brudens forældre, Maggie og Nick. Deres datters bryllup er en lykkelig begivenhed, som de glæder sig til at fejre, men de bærer på en hemmelighed; de står nemlig selv på kanten af skilsmisse.Efter at have levet hver for sig det seneste halve år er det sidste, de har brug for, at være indespærret sammen i et uimodståeligt, romantisk vintereventyr.

Rosies storesøster Katie gruer også for det kommende bryllup. Katie er bekymret for, at hendes impulsive, godhjertede søster er ved at begå en stor fejltagelse, og derfor er hun fast besluttet på at redde Rosie fra sig selv. Hvis bare den irriterende flotte forlover, Jordan, ville lade være med at gå i vejen …

Bruden Rosie elsker sin forlovede højt, men alligevel har hun fået kolde fødder. Men alle gæsterne er jo ankommet, så hvordan skulle hun kunne fortælle dem, at hun er kommet i tvivl?
Mens den store dag nærmer sig med hastige skridt og følelserne står på højkant.

OM BOGEN:

Vejl. pris 149,95 
Kategori: Skønlitteratur
Imprint: HarperCollins
Udgivelsesdato: 1. oktober 2020
Sider: 352
Oversætter: Julie Scheving
ISBN: 9788771917390

OM FORFATTEREN:

SARAH MORGAN skriver romantiske historier om moderne kvinder og mænd. Hun har solgt mere end 16 millioner bøger på knap 30 forskellige sprog. Sarah bor lidt uden for London sammen med sin familie. Tidligere udgivelser af Sarah Moragn Vintersøstre og Sommer i Paris.

For mere information kontakt: 
Melina Larsen, Presse DK
melina.larsen@harpercollins.dk 
+ 45 29254230

 

 

Relaterede billeder