Nyhed på vej fra HarperCollins: VILDFREMMED af Pernilla Ericson

Pressemeddelelse

En vildfremmed, beruset mand tiltvinger sig adgang til en kvindes hjem i Södermalm i Stockholm og voldtager hende brutalt. Politiet pågriber manden på gerningsstedet, og sagen ser ud til at være ligetil. Men da manden har en skriftlig invitation, falder opklaringen sammen som en korthus, og han går fri. Politiet begynder at grave i sagen, og det bliver optakten til en efterforsk-ning, som savner fortilfælde med voldtægtsmænd, som ikke kan dømmes. Frygten spreder sig.

Erlagruppen med Liv Kaspi i spidsen påtager sig den svære opgave med at finde de gerningsmænd, som forfølger og terroriserer kvinder. Samtidig kæmper Liv Kaspi med sit privatliv. Hun elsker en mand med en lyssky fortid – men kan hun stole på ham?

Bogen, der er baseret på en virkelig hændelse, er endnu en nervepirrende fortælling, som får det til at løbe koldt ned af ryggen på dig.

"Den sande historie, der danner grundlag for denne bog, fik mig til at droppe en bogidé og starte helt forfra med en ny. Det var en verden med ubegrænset chikanering, hvor mænd blev manipuleret til at blive gerningsmænd. Jeg skrev en bog, der stort set handler om kvindehad, og researchen gav mig kuldegysninger" - Pernilla Ericson

Vejl. pris 269.95 Rabat A
Varegruppe: 596
Kategori: Skønlitteratur
Genre: Thriller
Imprint: HarperCollins
Udgivelsesdato: Marts 2019
Format: Indbundet
Sider: ca. 288
Mål:150x220
Oversætter: Kamilla Pontoppidan Haderup
ISBN: 9788771915389
ISBN e-bog: 9789150791471

Relaterede billeder