Nyhed på vej fra HarperCollins: TILLY OG DE FORSVUNDNE EVENTYR af Anna James

Nyheder

REJS MED TILLY OG OSKAR IND I ENDNU ET EVENTYR
 
Tilly Pages er bogvandrer: Hun kan rejse ind i de bøger hun læser og endda tale med de personer som hun møder. Men Tillys utrolige evner kommer på deres hidtil hårdeste prøve da de uregerlige eventyr flyder over af magi og skaber ravage i den virkelige verden.
 
Under et julebesøg i Paris rejser Tilly og hendes bedste ven Oskar modigt ind i eventyrenes land hvor de opdager at kendte personer er faret vild, historier bliver blandet sammen, og mystiske plothuller åbner sig uden varsel. Kan Tilly opklare hvem – eller hvad – der står bag det eventyrlige kaos, så alle kan leve lykkeligt til deres dages ende?
 
Et magisk eventyr med næring til fantasien. Skabt af en talentfuld forfatter til at nyde i et lunt sofahjørne mens vinden rusker udenfor.


”Dan Brown for de unge – Anna
James tager pis på eventyrprinser, Rapunzel og Hans og bønnestagen, og det er
skide sjovt og spændende. Thumbs up
herfra.” – Mich Vraa, Oversætter

 

OM BOGEN:

Vejl. pris 169,95 
Kategori: Børnebog
Udgivelsesdato: 8. juni 2021
Sider: 478
ISBN: 9788771918182                                                                                                                                              

OM FORFATTEREN:

ANNA JAMES forfatter og journalist, og hun bor i London. Anna har arbejdet som Book News Editor ved The Bookseller magazine og som litterær redaktør ved Elle UK. Hun har skrevet for The Pool, The LA Times, The Financial Times og The Independent, og hun har en YouTube-kanal for bogelskere, som hedder A Case For Books. Herudover har hun været med til at grundlægge YA Salon i London. Første bog i serien om Tilly – Tilly og bogvandrerne – udkom på HarperCollins i 2020.

For mere information kontakt: 
Melina Larsen, Presse DK
melina.larsen@harpercollins.dk 
+ 45 29254230

I tilfælde af problemer med at downloade links af billeder og forside, send da en mail til melina.larsen@harpercollins.dk. Så sørger jeg for, at du får dem hurtigst muligt.

 

Relaterede billeder