Nyhed på vej fra HarperCollins: SOMMER I PARIS af Sarah Morgan

Pressemeddelelse

​En smuk historie om venskab i betagende parisiske omgivelser

I anledning af deres 25-års bryllupsdag har Grace planlagt en stor overraskelse for sin mand – en romantisk rejse til Paris. Men han har også en overraskelse til hende: Han vil skilles. Dybt chokeret, men fast besluttet på ikke at lade sig knuse, beslutter Grace sig for at rejse alene til Paris.

Audrey, en ung kvinde fra London, rejser til Paris med sine egne problemer i bagagen. Et arbejde i en boghandel er hendes billet til frihed, men uden penge og uden at tale fransk virker det mere sandsynligt, at sommeren i de brostensbelagte, parisiske gader bliver lige så ensom som livet hjemme i London … Indtil hun møder Grace, og alt forandres.

Grace er betaget af, hvor modig Audrey er. Audrey er chokeret over, hvor forsigtig og tilbageholdende, den nyligt enlige Grace er. Som naboer i lejlighederne over boghandlen finder de to hurtigt ud af, at den anden repræsenterer noget, de altid har savnet. De kom til Paris for at finde sig selv, men fundet af dette stærke venskab bliver måske det bedste, der nogensinde er hændt dem.

OM BOGEN:

Vejl. pris 149,95
Kategori: Roman
Imprint: HarperCollins
Udgivelsesdato: 5. maj 2020
Sider: 300
Oversætter: Julie Scheving
ISBN: 9788771916935

OM FORFATTEREN:

SARAH MORGAN Sommer i Paris er Sarahs anden roman på dansk, Vintersøstre på udkom i efteråret 2019. Hun har dog solgt over 16 millioner globalt af sine romaner, og hendes varemærke er romantik, humor og varme. Hendes bøger er blevet oversat til 28 sprog.

For mere information kontakt:
Melina Larsen, Presse DK
melina.larsen@harpercollins.dk
+ 45 29254230