Nyhed på vej fra HarperCollins: SIDST JEG SÅ DIG af Liv Constantine

Nyheder

I kølvandet på et brutalt overklassemord

Dr. Kate English har det hele. Hun er ikke blot arving til en stor formue, hun har også en fantastisk ægtemand og datter, en karriere, der kører på skinner, og et smukt hjem, som alle misunder hende.Men det hele ændrer sig den nat, Kates mor, Lily, bliver fundet død, brutalt myrdet i sit eget hjem.Kate er ødelagt af sorg og kontakter derfor sin bedste veninde, Blaire Barrington, som hun ikke har set længe. Blaire kommer ilende for at være hos Kate til begravelsen, hvor de lægger de mange års uvenskab bag sig på et øjeblik.

Samme aften forvandles Kates sorg til rædsel, da hun modtager en anonym tekstbesked: Nu tror du nok, at du er ked af det, men vent bare. Når jeg er færdig med dig, vil du ønske, at det var dig, der blev begravet i dag. Kate behøver sin gamle venindes hjælp mere end nogensinde før.

Da Blaire beslutter at efterforske mordet selv, bliver det åbenlyst, at der skjuler sig ting og sager under overfladen i Baltimores overklassemiljø. Og mens utroskab, løgne og forræderi kommer frem i lyset, og spændingen stiger til kogepunktet, begynder hun, i jagten på Lilys morder, at skubbe Kates venner og familie væk med sine utrættelige, anklagende spørgsmål. Morderen kan være hvem som helst – en ven, en nabo, en af Kates nærmeste. Hvem det end er, er det tydeligt, at Kate er den næste på listen …

OM BOGEN:

Vejl. pris 249,95
Kategori: Thriller
Udgivelsesdato: 30. September 2020
Sider: 334
ISBN: 9788771917505

OM FORFATTEREN:

LIV CONSTANTINE er et pseudonym for søstrene Lynne Constantine og Valerie Constantine. De bor i hver sin ende af USA, men bruger flere timer hver dag på at maile og Facetime. SIDST JEG SÅ DIG er deres anden udgivelse. På HarperCollins er tidligere udkommet bestselleren Den sidste mrs. Parrish.

For mere information kontakt: 
Melina Larsen, Presse DK
melina.larsen@harpercollins.dk 
+ 45 29254230

Relaterede billeder

Kategori

Kultur och konst