Nyhed på vej fra Harpercollins: PÅ TRYK af Gretelise Holm

Pressemeddelelse

Livet som kvinde i en mandsdomineret verden: Fra rødstrømpe til Girl Squad

I bogen PÅ TRYK tager dansk journalistiks grand old lady, Gretelise Holm, læseren med på en rejse gennem et halvt århundredes journalistik og beskriver en verden – fra Grønland til Afrika – i forandring. Bogen dækker et bredt spektrum af emner: Kvinder og mænd; lov, ret og straf; socialt stof; de fremmede; medier og politik; militarisme; og det arvelige monarki.

Undervejs hører vi om hekseprocesser, justitsmord, magtfuldkomne mænd, udemokratiske regenter, stærke kvinder og meget, meget andet.

”Gretelise Holm er en fryd at læse. Altid velskrivende, nysgerrig, engageret, fascineret og undrende. Magtkritisk, målrettet, mild, munter og modig. Velegnet til natbordet.” - Lone Kühlmann

OM BOGEN
Vejl. pris 299,95
Kategori: Biografi
Udgivelsesdato: 16. august 2019
Sider: Ca 400
ISBN: 9788771915938
ISBN e-bog: 9788771915952

OM FORFATTEREN:
Gretelise Holm har arbejdet som journalist på bl.a. Børsen, Berlingske Tidende og Politiken, siden hun var 17 år. I 1980 modtog hun Poul Henningsen-prisen for sin indsats inden for social journalistik. Hun har været lektor og prorektor for Danmarks Journalisthøjskole. Ved siden af sit journalistiske virke har hun opbygget et stort skønlitterært forfatterskab og er en af landets mest populære krimi-forfattere.

For mere information kontakt:
Sarah Louise Lassen, Presse DK
Sarah.lassen@harpercollins.dk
+ 45 26 84 81 48

Relaterede billeder