Nyhed på vej fra HarperCollins: MONSTERLAND af Mikael Lindholm & Lisbeth Zornig

Pressemeddelelse

​Som altid tager Lindholm & Zornigs krimithriller afsæt i virkelige hændelser


MONSTERLAND er andet selvstændige bind i serien om politikvinden Tessa og Adam, der arbejder for et privat sikkerhedsfirma.

En purung gymnasiepige begår selvmord efter at have deltaget i en af de nordsjællandske ”puttemiddage”, hvor hun er blevet udnyttet seksuelt, filmet og filerne delt på nettet.

Drengene – ældre 3.g’ere - går fri, hvilket udløser en konflikt mellem forældrene. En af drengenes fædre bliver myrdet på færgen mellem Tallinn og Stockholm. Og et gasangreb i København, hvor flere omkommer, er tydeligvis ikke et almindeligt terrorangreb, men tilsyneladende et hævnattentat med relation til selvmordet.

Men hvem har forsøgt at ramme hvem? Hvem er ofrene, og hvem er de skyldige?

Undervejs kommer Adam og Tessa til både Åland, Finland og Tallinn, da sagen også har tråde til IT-sikkerhed og international cyberkrig Det hele viser sig at hænge sammen på højst overraskende vis …

OM BOGEN:

Vejl. pris 199,95
Kategori: Thriller
Udgivelsesdato: 16. marts 2020
Sider: 320
ISBN: 9788771916942

OM FORFATTERNE:

MIKAEL LINDHOLM (f. 1961), finlandssvensk journalist og forfatter. Har arbejdet som politisk reporter, udenrigskorrespondent og chefredaktør på flere landsdækkende medier.

LISBETH ZORNIG ANDERSEN (f. 1968), dansk forfatter og debattør, uddannet cand. polit. Lindholm & Zornig debuterede som spændingsforfattere i 2016 med romanen Bundfald, den første i Malene-trilogien. Romanen gik direkte ind på bestsellerlisterne. I 2017 kom opfølgeren Arkimedes og i 2018 Eksodus. Et ubetydeligt mord var deres fjerde spændingsroman og første bind i serien om Tessa & Adam.

For mere information kontakt:
Melina Larsen, Presse DK
melina.larsen@harpercollins.dk
+ 45 29254230