Nyhed på vej fra HarperCollins: MIDASSYNDROMET af Peer Kaae & Per Kuskner

Pressemeddelelse

Når virkeligheden overgår fantasien

Mads Brodersen får sin største drøm opfyldt – et job i Nordisk Bank. Lønnen er høj, bilen fri og penthouselejligheden i Nordhavnen et af frynsegoderne. Alt tegner lykkeligt, også i forhold til den kvinde han elsker. 

Men da han forflyttes til bankens afdeling i Estland, ændrer det hele hans liv. Mads opdager nemlig, at hans forgænger døde under mystiske omstændigheder. Hvorfor skulle han dø?

Mads undersøger dødsfaldet og hvirvles ind i en hvidvask af enorme dimensioner. På sin vej mod sandheden, kommer han op imod internationale og politiske kræfter, der er så store, at han fanges i sit livs dilemma Mads Brodersens valg sætter en skræmmende kædereaktion i gang, der skaber kaos – ikke bare i den finansielle sektor, men helt op i samfundets øverste politiske lag.

MIDASSYNDROMET er en True Crime Fiction baseret på verdens største hvidvaskskandale. Journalistisk roman om grådighed, økonomisk kriminalitet og mord.

OM BOGEN:

Vejl. pris 149,95
Kategori: Thriller
Udgivelsesdato: 27. marts 2020
Sider: 316
ISBN: 9788771915976

OM FORFATTERNE:

Peer Kaae har arbejdet som journalist på hhv. dagblade og ugeblade. I 2010 skrev han bestselleren Dobbeltmordet på Peter Bangsvej om danmarkshistoriens største mordgåde og har siden specialiseret sig i at skrive true crime. Udover ti bøger har han skrevet to filmmanuskripter, der er i udvikling hos Nimbus Film

Per Kuskner har arbejdet som journalist på hhv. dagblade og ugeblade. Han har skrevet flere bøger, blandt andet bestselleren Matador,mennesker, myter & minder fra 2011, biografien om Axel Strøbye.

For mere information kontakt:
Melina Larsen, Presse DK
melina.larsen@harpercollins.dk
+ 45 29254230