Nyhed på vej fra HarperCollins: LET AT LAVE af Jessica Frej

Pressemeddelelse

God mad på under 20 minutter

Jessica Frej har vundet alle de svenske tv-seeres hjerter, først som deltager i Sveriges Masterchef i 2011 og siden som fast tv-kok på TV 4 og i damebladet Amelia .

I LET LAVET har Jessica Frej samlet sine enkle og bedste opskrifter, for som hun skriver: ”Mad skal ikke være svært, besværligt eller dyrt. Med bogen her håber jeg at så et frø hos læseren til, hvordan man kan finde glæden ved at lave mad til hverdag og blive mere kreativ uden tidskrævende metoder eller dyre og besværlige ingredienser. Det er opskrifter jeg laver alle ugens dage.”
Jessicas mad er farveglad, smagsrig og indbydende. Hendes tanker, om at mad skal være sjovt at lave, er en rød tråd igennem hele bogen.”

LET LAVET indeholder ca. 60 opskrifter og er illustreret med flotte fotos.

LET LAVET er også fyldt med nyttige køkkentips som:

  • Smid mindre frugt ud med en Smoothiebox
  • Bliv bedre til at grille
  • Hvordan du frisker de trætte skærebrædder op
  • En smartere måde at koge ris på

Mød Jessica Frej til Bogforum d. 28. oktober, når hun sammen med kogebogsforfatter Christopher Sjuve og forfatter Lone Theils taler om nordisk hverdagsmad på Bella-scenen.

Følg Jessica Frej på Instagram @jessicafrej eller på bloggen www.amelia.se

Oplysninger om bogen

Vejl. pris 199,95 Rabat B

Varegruppe: 721

Kategori: NonFiction

Genre: Kogebøger

Imprint: HarperLife

Udgivelsesdato: 12. oktober 2018

Format: Hardcover

Sider: 169

Mål: 210x260x24mm

Oversætter: Kamilla Pontoppidan Haderup

ISBN: 9788771914665

Relaterede billeder