Nyhed på vej fra HarperCollins: LEJLIGHED TIL DELING af Beth O' Leary

Pressemeddelelse

Tiffy og Leon deler lejlighed * Tiffy og Leon deler seng * Tiffy og Leon har aldrig mødt hinanden

Deres venner synes de er skøre, men det er den perfekte løsning, når man er to pengefattige nogleogtyveårige i det dyre London. Leon optager sengen i den etværelses lejlighed det meste af dagen, og går på arbejde om natten. Tiffy arbejder om dagen, og har lejligheden resten af tiden.

Men jaloux ekskærester, krævende kunder på arbejdet, brødre, der er blevet uretfærdigt dømt, og den kendsgerning at de aldrig har mødt hinanden, gør, at deres kommunikation på de små gule post-it-sedler bliver længere og længere, og deres forhold blomstrer langsomt op. Kan man virkelig forelske sig i en, man aldrig har mødt?

Kan man bo sammen uden at leve sammen?
Beth O' Leary fik idéen til Lejlighed til deling, da hendes kæreste arbejdede lange nattevagter, som del af hans lægeuddannelse, og der kunne gå uger uden at de så hinanden.

Ud fra hvor mange kaffekopper, der var efterladt på køkkenbordet, hvor meget mad han havde spist og om bogmærket i hans roman havde ændret position kunne hun spore hans liv. Det fik hende til at tænke - hvad kan man lære om en person, hvis man bor samme sted uden at leve sammen?

En varm roman om kærlighed og venskaber - og om at kæmpe for retfærdighed, den man elsker, og for at kunne rive sig løs fra tidligere forhold.

Beth O' Leary fik idéen til Lejlighed til deling, da hendes kæreste havde lange nattevagter, som del af sin lægeuddannelse, og der kunne gå uger uden at de så hinanden.Ud fra hvor mange kaffekopper, der var efterladt på køkkenbordet, hvor meget mad han havde spist, og om bogmærket i hans roman havde ændret position, kunne hun spore hans liv. Det fik hende til at tænke - hvad kan man lære om en person, hvis man bor samme sted uden at leve sammen?

BETH O’LEARY studerede engelsk på universitetet, inden hun begyndte at arbejde som børnebogsredaktør. Hun
bor et stykke uden for London og skrev Lejlighed til deling i toget på vej til og fra arbejde. 

Vejl. pris 249,95 Rabat A
Kategori: Skønlitteratur
Genre: Roman
Imprint: HarperCollins
Udgivelsesdato: 28. maj 2019
Format: Indbunden med smudsomslag
Sider: ca. 448
Oversætter: 
Lene Støvring
ISBN: 9788771915396

Relaterede billeder