Nyhed på vej fra HarperCollins: Jægerinden af Kate Quinn

Pressemeddelelse

I kølvandet på krig bliver jægeren den jagede...

Russiske Nina Markova har altid drømt om at flyve. Da nazisterne angriber Sovjetunionen, sætter hun alt på spil for at slutte sig til de legendariske Night Witches – et kvindeligt natbomberegiment, der skaber kaos for den tyske fjende på Østfronten.Da hun strander bag fjendens rækker, bliver Nina bytte for den farlige kvindelige nazist kendt som Jægerinden, og Nina må kæmpe med alt, hvad hun har, for at holde sig i live.

Forandret af krigens rædsel er den britiske krigskorrespondent Ian Graham blevet nazistjæger, men der er især ét mål, som han er desperat efter at indfange: Jægerinden.

I sin intense jagt på dette sagnomspundne spøgelse bliver det klart for ham, at han har brug for hjælp fra det eneste vidne, der nogensinde har undsluppet Jægerinden i live: Nina.

Jægerinden er en hjerteskærende historie om krigens konsekvenser og den pris, vi betaler i vores søgen efter sandhed og retfærdighed.

OM BOGEN:
Vejl. pris 269,95
Kategori: Skønlitteratur
Imprint: HarperCollins
Udgivelsesdato: 9. september 
Sider: 640
Oversætter Merete Rostrup Fleischer
ISBN: 9788771916171

OM FORFATTEREN:

Kate Quinn er amerikansk forfatter og bor i det sydlige Californien. I 2018 udkom hendes første roman på dansk, KODENAVN ALICE, der er en historisk roman baseret på den sande historie om kvindelige spioner under Første Verdenskrig. Hun har tidligere skrevet flere historiske bøger, som er blevet oversat til flere sprog.

For mere information kontakt:
Melina Larsen, Presse DK
Melina.Larsen@harpercollins.dk
+ 45 29254230

Relaterede billeder