Nyhed på vej fra HarperCollins: HVIS BARE DU VAR MIN af Mhairi McFarlane

Pressemeddelelse

​Hvis det er så nemt at efterligne kærlighed…hvordan ved du så, når det er ægte?

Den om Laurie!

Da hendes kæreste igennem mere end et årti pludselig afslutter forholdet, er Laurie rystet – især fordi de arbejder i det samme advokatfirma, og hun skal se ham hver dag. Hendes engang så perfekte liv ligger i ruiner, og tanken om at date igen i Tinder-æraen er frygtindgydende. 

Da nyheden om hendes ekskærestes gravide kæreste dukker op i kontorsladderen, er det et tilfældigt møde i en defekt elevator med kontorets playboy der åbner op for nye muligheder.

Jamie Carter tror ikke på kærlighed, men han har brug for en respektabel og stabil kæreste til at imponere cheferne. Laurie vil have en hot ny mand til at give sladdertaskerne noget andet at snakke om. Det er den perfekte mulighed: en uægte romance på de sociale medier med nogle strategiske iscenesatte billeder og en specifik slutdato planlagt.

Da planen er lagt, begynder Laurie og Jamie at fremvise deres nye status som par til deres venner og kollegers overraskelse – og misundelse. Men der er en fin grænse mellem at lade som om, man er forelsket, og så faktisk falde for sin charmerende, flotte og falske kæreste …


Tidligere bøger af Mhairi Mcfarlane:

 Findes der en, findes der flere

 I det øjeblik var jeg din

 Det er ikke mig, det er dig

 Fra og med dig

 Du må aldrig glemme mig

OM BOGEN:

Vejl. pris 249,95
Kategori: Romcom
Imprint: HarperCollins
Udgivelsesdato: 2. juni 2020
Sider: 400
Oversætter Anna Bridgwater
ISBN: 9788771916997

OM FORFATTEREN:

Mhairi McFarlane har læst engelsk på University of Manchester, og efter en periode, hvor hun arbejdede som journalist, skriver hun nu bøger på fuld tid. Hendes debutroman er HarperCollins' bedst sælgende e-bog til dato. "Hvis bare du var min" er McFarlanes sjette bog på dansk.


For mere information kontakt:
Melina Larsen, Presse DK
melina.larsen@harpercollins.dk
+ 45 29254230