Nyhed på vej fra HarperCollins: GIFTMAGERSKEN af Sarah Penner

Nyheder

Romanen der røg direkte ind på New York Times Bestsellerliste

En kold februarnat i 1791 venter Nella i sit skjulte apotek bagerst i en mørk Londongyde på sin seneste kunde. Nella var engang en respekteret helbreder, men bruger nu sine evner i en mørkere sags tjeneste – hun sælger velcamouflerede gifte til desperate kvinder, der er villige til at begå mord for at slippe af med mændene i deres liv. Men da hendes nye kunde viser sig at være en fremmelig 12-årig ved navn Eliza Fanning, sætter et uventet venskab gang i en serie af begivenheder, der bringer Nellas verden i fare og truer med at afsløre de mange kvinder, hvis navne står opført i hendes register.

I nutidens London møder vi Caroline Parcewell, som engang drømte om at kunne leve af sin interesse forhistorie. På grund af sin mands utroskab er hun nu alene og ulykkelig på den rejse, som skulle have været en fejring af deres 10-års bryllupsdag. Da hun finder en gammel apotekerflaske ved Themsen, bliver hun draget til at undersøge dens oprindelse. Snart viser det sig, at hun har fundet en forbindelse til de uopklarede ’apotekermord’, som hærgede London for over to århundreder siden. Da Caroline graver dybere, kolliderer hendes liv med Nellas og Elizas, for historien tager en chokerende drejning.

Regel#1: 
Giften må aldrig bruges til at skade en anden kvinde.
 Regel #2: 
Navnet på mordersken og hendes offer skal nedskrives i apotekerens register.


”En dristig, skarp og flot debut!"
Kate Quinn, forfatter

OM BOGEN:

Vejl. pris 249,95 
Kategori: Skønlitteratur
Udgivelsesdato: 14. september 2021
Sider: 346
ISBN: 9788771918007

OM FORFATTEREN:

SARAH PENNER arbejder fuldtids inden for økonomi og er medlem af et historisk romanforbund og Women's FictionWriters Association. Hun bor i Florida. Giftmagersken er Sarah Penners debutroman.

For mere information kontakt: 
Melina Larsen, Presse DK
melina.larsen@harpercollins.dk 
+ 45 29254230

I tilfælde af problemer med at downloade links af billeder og forside, send da en mail til melina.larsen@harpercollins.dk. Så sørger jeg for, at du får dem hurtigst muligt.

Relaterede billeder

Kategori

Kultur och konst